Polévka s drožďovými knedlíčky
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravte tuto výbornou polévku z poctivého vývaru z kostí, hovězího a kuřecího masa a kořenové zeleniny. Polévku doplňte o vařené knedlíčky z droždí a podávejte ji…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravte tuto výbornou polévku z poctivého vývaru z kostí, hovězího a kuřecího masa a kořenové zeleniny. Polévku doplňte o vařené knedlíčky z droždí a podávejte ji…
Variací na pomazánky není nikdy dost. Uzená makrela s výraznou chutí dijonské hořčice, k tomu kyselost nakládané okurky , vše zjemněno máslem a vajíčkem. Chléb s touto…
Nadúroda cuket na zahrádce vybízí ke zpracování a konzervaci plodů pro zimní využití. Cuketa zavařená pouze s trochou tuku je použitelná na sladko i na slano. Hodí se do…
Co by to bylo za svatbu bez lahodných domácích koláčků. Můžete je dělat prťavoučké, větší nebo ještě větší. Nahoru použijte švestková povidla, nebo vyzkoušejte třeba…
Mezi tvarohovými koláči existuje jeden, který je všechny o chloupek převyšuje. Příprava vám možná vyrazí dech, protože nemusíte vyrábět žádné těsto a nepotřebujete váhu.…
Frgály jsou tradiční krajová specialita z Valašska, která si získala oblibu po celé republice. Zkuste si připravit výborné koláče s hruškami, tvarohem, povidly nebo…
Frgály jsou tradiční krajová specialita z Valašska, která si získala oblibu po celé republice. Zkuste si připravit výborné koláče s hruškami, tvarohem, povidly nebo…
Frgály jsou tradiční krajová specialita z Valašska, která si získala oblibu po celé republice. Zkuste si připravit výborné koláče s hruškami, tvarohem, povidly nebo…
Vláčná, nadýchaná, plná drobného ovoce, které jsme zrovna posbírali či natrhali na zahradě. Přesně taková je bublanina věhlasného cukráře Josefa Maršálka, který do těsta…
Vláčná, nadýchaná, plná drobného ovoce, které jsme zrovna posbírali či natrhali na zahradě. Přesně taková je bublanina věhlasného cukráře Josefa Maršálka, který do těsta…
Takto upravené paličky jsou dokonalou kombinací šťavnatého masa, jemné kořeněné chuti a křupavé slaninové vůně. Jednoduchý recept, který promění běžnou večeři v…
Sušené droždí smícháme v misce s teplou vodou (rozkvedláme vidličkou), přidáme půl lžičky cukru a přikryjeme utěrkou. Necháme 15 minut nakynout.Ve velké míse smícháme…
Máte chuť zkusit něco nového k nedělní kávě? Navrhujeme tento jednoduchý, křehký a lahodný koláč s povidly a vůní skořice. Na stole vypadá krásně a chutná báječně. Jistě…
Máme-li uprostřed léta chuť na rychlý, lehký a osvěžující moučník, pojďme si připravit jogurtovo-tvarohový koláč se švestkami. Ovoce můžeme obměňovat podle sezóny, nesmí…
Hledáte nenáročný a skvěle vypadající moučník na nedělní posezení s blízkými u dobré kávy? Zkuste jablkový koláč sester Tatinových s karamelovou pokrývkou a jablky na…
S každým soustem tohoto rýžového nákypu se vrátíte do dětství a vzpomenete si na maminku a její dobroty. Lahodná sladká rýže s jablky, brusinkami a tvarohem chutná…
S každým soustem tohoto rýžového nákypu se vrátíte do dětství a vzpomenete si na maminku a její dobroty. Lahodná sladká rýže s jablky, brusinkami a tvarohem chutná…
S každým soustem tohoto rýžového nákypu se vrátíte do dětství a vzpomenete si na maminku a její dobroty. Lahodná sladká rýže s jablky, brusinkami a tvarohem chutná…
patizón ošúpeme a zbavíme jadierok, na masle speníme cibuľku, pridáme nakrájaný patizón zemiaky vývar alebo vodu a bujón ku koncu varenia pridáme trochu mlieka alebo…
Hovězí líčka byla dříve odpadovým masem, jejich popularita vzrostla díky televizním pořadům. Upravují se pomalým dušením. Tato jsou dušená na víně a zelenině a podávaná…
Vajíčková pomazánka patří mezi jednu z nejoblíbenějších již po celé generace. K její přípravě zužitkujete především bohatou velikonoční výslužku, ale dopřát si ji můžete…
Nikdo na světě nemiluje lasagne víc než slavný, komiksový, věčně hladový kocour Garfield. Ten pro talíř této italské klasiky udělá cokoliv. Potřebujete kvalitní suroviny…
Kynuté těsto ve spojení s ovocem je dokonalost sama. Podle tohoto receptu je těsto řidší, snadno se s ním pracuje a koláč je krásně nadýchaný. Ať už s kyselkavou…
Kynuté těsto ve spojení s ovocem je dokonalost sama. Podle tohoto receptu je těsto řidší, snadno se s ním pracuje a koláč je krásně nadýchaný. Ať už s kyselkavou…