Zvěřinové ragú
Z chutného a aromatického jeleního masa můžeme připravit výborné ragú s bohatou chutí. Dlouhá příprava zajistí, že bude maso krásně měkké a všechny chutě se správně propojí. Ragú podáváme s těstovinami.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 832 kJ / 2 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,46 g |
Tuky | 58,92 g |
Vláknina | 22,57 g |
Cholesterol | 215 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 328,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvěřinové ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRnyW
Moje poznámka
Zvěřinové ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRnyW
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 2 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 4 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosový beránek
Mikinka30 před 58 minutami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 1 hodinou
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 1 hodinou
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 2 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 2 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 3 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 3 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 4 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 5 hodinami
Suroviny:
maso jelení,
cibule,
mrkev,
slanina uzená,
česnek,
protlak rajčatový,
víno červené,
sůl,
pepř mletý,
těstoviny,
olej,
smetana,
petrželka,
pažitka
Komentáře