Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 023 kJ / 2 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 237,22 g |
Tuky | 33,20 g |
Vláknina | 76,93 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 171,37 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kousky, cibuli na půlměsíčky, česnek nadrobno, kořenovou zeleninu na menší kostky, rajčata a papriku na plátky (proužky).
Krok 2: Na rozpáleném sádle opečeme cibuli s česnekem, kořenovou zeleninou a drceným kmínem dozlatova, přidáme maso a zarestujeme. Vsypeme mletou papriku a necháme ji pustit barvu. Pak podlijeme vodou těsně nad maso, osolíme, opepříme a zakryté vaříme téměř doměkka.
Krok 3: Přidáme brambory (na kostičky nakrájené i ty najemno strouhané), rajčata, papriku a lečo, podlijeme vínem a dovaříme doměkka. Ke konci jsme do guláše přidali krájenou nať libečku a v dlaních rozemnutou majoránku.
Zveřejněno 26. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení guláš (kotlíkový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3M29
Moje poznámka
Jelení guláš (kotlíkový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3M29
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s karamelovým krémem a malinami
Přidáno před 2 hodinami
Květákový mozeček na topinky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 3 hodinami
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 29 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 1 hodinou
Španělská polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 3 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 5 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 6 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 6 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 6 hodinami
Suroviny:
maso jelení,
cibule,
sádlo vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř mletý,
rajče,
paprika,
lečo sterilované,
brambory,
víno červené
Komentáře (1)