Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso skopové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie543 kJ /
130 kcal
Bílkoviny20,30 g
– z toho živočišné bílkoviny20,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky5,40 g
– nasycené2,44 g
– nenasycené2,07 g
–– mononenasycené1,89 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Djuveč (džuveč)

Djuveč (džuveč)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tradiční balkánskou pochoutkou je djuveč s neodolatelnou kombinaci jemného koření, čerstvé zeleniny a šťavnatého masa. K tomuto sytému jídlu, které si vás podmaní svojí…

Bibinka

80 min

Beránčí masíčko

Beránčí masíčko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kostky masa osmažíme na sádle na zpěněné cibulce, přidáme česnek, sůl, mleté papriky a po krátkém osmahnutí podlijeme vývarem (vodou) a dusíme. Přidáme trochu kečupu …

Beránčí mlsání

Beránčí mlsání

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Maso nakrájíme na kostičky, mrkev a petržel na kolečka, cibuli nadrobno a vše prudce opečeme na sádle. Ochutíme česnekem a solí, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka.…

Skopové maso a Ia Dárius

Skopové maso a Ia Dárius

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravíme si kastrol na pečení. Maso omyjeme a opečeme v kuse na másle, aby se zatáhlo, přidáme sypké koření a vše krátce dohromady opražíme a ihned zalijeme vodou…

TanyaHay

60 min

Jupka

Jupka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Z múky, soli a vody urobíme cesto. Vody dáme toľko, aby sme mohli vypracovať cesto trocha mäkšie ako na rezance. Z cesta si urobíme malé tenké placky ( priemer asi 10…

tejaja

60 min

Řecké knedlíčky se skořicí

Řecké knedlíčky se skořicí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso smícháme s utřeným česnekem, kořením a strouhankou, zvlhčenou vodou nebo vývarem. Mokrýma rukama tvarujeme menší knedlíčky, obalíme je v hladké mouce a usmažíme na…

Kabuli pilav

Kabuli pilav

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Rýži přebereme, propláchneme, zalijeme horkou vodou a necháme cca tři hodiny stát. Rozinky očistíme, zalijeme horkou vodou a necháme také alespoň tři hodiny stát.…

Naposledy jste si prohlédli