Mrkvový džus
Recept ještě nebyl hodnocenLahodný mrkvový džus, který je doslova plný vitaminu C a spousty dalších prospěšných látek, můžete připravit v pohodlí vašeho domova. Není to nijak složité a navíc je o…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lahodný mrkvový džus, který je doslova plný vitaminu C a spousty dalších prospěšných látek, můžete připravit v pohodlí vašeho domova. Není to nijak složité a navíc je o…
Vepřové na mrkvi a cuketě je lahodný a výživný pokrm, který přináší skvělou kombinaci šťavnatého vepřového masa a čerstvé zeleniny. Toto jídlo je oblíbené pro svou…
Ječné kroupy jsou velmi zdravé, proto je určitě dobré je zařadit do svého jídelníčku. Připravíme je na způsob rizota a přidáme k nim hrášek a cuketu. Pokrm podáváme…
Rajče a okurku nakrájíme na kostičky,Přidáme cottage, osolíme, opepříme, zakápneme olejem a nakonec vmícháme pokrájenou bazalku.Dobře promícháme a dáme do chladu.
Úrodu čerstvé domácí zeleniny rádi zpracováváme do různých zavařenin, které pak v zimě s radostí využíváme. Z cuket, paprik a mletého masa můžeme vykouzlit oblíbené…
Rakytníkový olej si sice můžeme koupit, ale snadno ho připravíme i doma. Na jeho výrobu dokonce využijeme pouze zbytky plodů rakytníku, které nám zůstaly po výrobě…
Smažené řízky mají rádi všichni, ale tyto jogurtové jsou opravdovou pochoutkou. Díky jogurtové marinádě je maso krásně křehké a česnek dodá ten správný šmrnc. Připravte…
Vyzkoušejte tento výborný vláčný perník s jablky. Chuť i struktura moučníku vás přenesou do dětství. Tohle je totiž přesně ten správný nedělní moučník, který nám s…
Kuřecí stehna plněná jablkem, nivou a slaninou nejsou na talíři vůbec nudná. Spolu s rýží či těstovinami udělají spoustu parády. Jsou sice trochu pracnější na přípravu,…
Zvěřina chce trpělivost a preciznost při přípravě. Dochutit maso z jelena s houbami, připravit k němu skvělé karlovarské knedlíky je sice trochu časově náročnější, ale…
K podzimu neodmyslitelně patří moučníky, provoněné skořicí a jablky. Výborná buchta, s čokoládovou polevou na povrchu, je krásně vláčná, šťavnatá a plná jablek. Doslova…
Jednoduchý a vláčný perník připravíte snadno z nastrouhané dýně hokaido. Aby chutnal ještě lépe, můžete ho vylepšit vlašskými ořechy a rozinkami. Po upečení ho stačí…
Jednoduchý a vláčný perník připravíte snadno z nastrouhané dýně hokaido. Aby chutnal ještě lépe, můžete ho vylepšit vlašskými ořechy a rozinkami. Po upečení ho stačí…
Langoš z podmáslí, z bezlepkové mouky, si můžou bez výčitek dopřát i celiaci. Pokud vás již omrzela klasická slaná varianta, vyzkoušejte dokřupava usmažené langoše…
Pokud jste až do teď připravovali výhradně smaženého kapra, pojďte si vyzkoušet dietnější způsob úpravy. Porce kapra posypané kořením osmažíme na másle do zlatova.…
Punčové řezy jsou vizuálně velmi krásné a ocení je zejména ti, kteří příliš neholdují krémovým zákuskům. Mají zcela nezaměnitelnou chuť, které je velmi snadné podlehnout…
Punčové řezy jsou vizuálně velmi krásné a ocení je zejména ti, kteří příliš neholdují krémovým zákuskům. Mají zcela nezaměnitelnou chuť, které je velmi snadné podlehnout…
Vynikající pomazánka, která se skládá z pouhých několika surovin. Navíc bleskurychle připravená, aby se mohla stát základem vašich obložených chlebíčků či jednohubek.…
Klasickou českou čočkovou polévku zná snad každý. Vyzkoušejte její obměnu, s italskými kořeny, se slaninou a plnou zeleniny. Na této syté polévce plné chuti si zajisté…
Vepřová pečeně je jedním ze základních receptů, který zvládne připravit i začátečník. Prošpikované maso z kýty naložíme s kořením ideálně přes noc. Se zeleninou jej pak…
Výborný koláč z vláčného tvarohového těsta se šťavnatými hruškami si vás jistě získá. Vynikající je také s nektarinkami nebo s broskvemi. Pokud máte rádi křupavou…
Olejové koláčky, plněné tvarohem a rozinkami, s povidly na vrchu a křupavou posypkou, můžete upéct při jakékoliv zvláštní příležitosti nebo jen tak, když na ně zrovna…
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, posypané dozlatova usmaženou cibulkou, podávané se zelím, jsou českou hospodskou klasikou, která vás zaručeně zasytí. Díky…
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, posypané dozlatova usmaženou cibulkou, podávané se zelím, jsou českou hospodskou klasikou, která vás zaručeně zasytí. Díky…