Ořechy s kakaovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny na těsto propracujeme a necháme v ledničce alespoň hodinu uležet, pak naplníme formičky,Upečeme v předem předehřáté troubě na 170 st.Vychladlé slepíme krémem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Suroviny na těsto propracujeme a necháme v ledničce alespoň hodinu uležet, pak naplníme formičky,Upečeme v předem předehřáté troubě na 170 st.Vychladlé slepíme krémem a…
Milujete kokos? Tento recept je přímo pro vás. Neboť která surovina je tak krásně bílá, připomíná sněhovou pokrývku a na vánočním cukroví nesmí chybět? Košíčky jistě…
Vyšleháme máslo s cukrem a žloutky, vmícháme prosátou mouku s kakaem a práškem do pečiva. Nakonec už lehce vmícháme pevný sníh z bílků.Plech vyložíme papírem na pečení a…
Když se řeknou Vánoce, napadnou snad každého kromě stromečku, dárků a kapra, také vanilkové rohlíčky. Voňavé a křupavé vanilkové rohlíčky nemohou chybět na žádném…
Velmi oblíbené plněné vánoční cukroví, které na stole i hezky vypadá. Křehké těsto voní kávou a je plněné připraveným kávovým krémem. Citronová poleva dodá cukroví…
Jak udělat pracny trochu jinak? Stačí polovinu hotového těsta obarvit kakaem, a do formiček dávat půl napůl světlé těsto s tmavým. Hotové pracny svým netradičním…
Včelí úlky představují typického zástupce nepečeného cukroví. Tradičně se chystají na Vánoce, ale proč si je nedopřát i jindy během roku, když chutnají tak úžasně?…
Máte rádi plněné vánoční cukroví? Tak to vám budou tyto koláčky určitě chutnat. Křehké těsto, které voní ořechy, naplněné krémem s troškou rumu a nahoře čokoláda s…
Máte rádi plněné vánoční cukroví? Tak to vám budou tyto koláčky určitě chutnat. Křehké těsto, které voní ořechy, naplněné krémem s troškou rumu a nahoře čokoláda s…
Suroviny jsou určeny pro velké množství cukroví, ale byla by škoda ho alespoň neochutnat. Čtvrtinová dávka bohatě stačí pro vánoční stůl pro celou rodinu. Kávová chuť s…
Patříte k milovníkům oblíbeného medového dortu? A už jste slyšeli o jeho verzi v podobě cukroví? Pokud ne, rozhodně tyhle kuličky vyzkoušejte, připravíte si je snadno…
Patříte k milovníkům oblíbeného medového dortu? A už jste slyšeli o jeho verzi v podobě cukroví? Pokud ne, rozhodně tyhle kuličky vyzkoušejte, připravíte si je snadno…
Milovníci plněných košíčků zbystřete! Kakaový základ v korpuscích, nazdobený jemným máslovým krémem stejné kakaové chuti, navíc dozdobený kandovanou višní, vás určitě na…
Křehké medové těsto, sametově jemný krém a nakonec čokoládová poleva. To jsou medová kolečka – klasický druh vánočního cukroví. Tato medová kolečka, třeba i trochu větší…
Milovníci čokolády zbystřete. Lahodný čokoládový krém ve skleničce, posypaný mletými ořechy, je přímo stvořený pro vás. Ve vašich ústech se lehce rozplyne a zbyde po…
Očištěnou dýni (není nutné loupat) pokrájíme na kusy a v chopperu ji rozmixujeme nebo ji můžeme nahrubo nastrouhat.Dýni dáme do mísy, přidáme ořechy nebo kokos, cukr,…
Očištěnou dýni (není nutné loupat) pokrájíme na kusy a v chopperu ji rozmixujeme nebo ji můžeme nahrubo nastrouhat.Dýni dáme do mísy, přidáme ořechy nebo kokos, cukr,…
Sladká chuť medového korpusu v kombinaci s kávovým krémem je jistě lákavá, možná se vám však zdá příprava medovníku příliš složitá. Není to tak náročné, jak to na první…
O Velikonocích nesmí chybět oblíbený beránek. Pokud máte rádi ořechy, pak jej vyzkoušejte upéct dle tohoto receptu. Těsto je navíc velice univerzální, můžete z něho…
Na korpusy ušleháme dotuha sníh se špetkou soli a cukrem, všleháme postupně olej a žloutky a nakonec vmícháme mouku s kakaem (podrobněji odkaz viz odkaz v poznámce).…
Udělame těsto a dáme na 1 hodinu do lednice. Plníme do formiček na košíčky. Hotove plníme krémem, poléváme čokoládou,zdobíme.
1- perníčky v příloze. Pokud vám nepůjde dát těsto dohromady a bude se drolit, stačí pomalinku přidávat mléko - ale je po troškách. 5- Změklé máslo s cukrem vyšleháme…
1- perníčky v příloze. Pokud vám nepůjde dát těsto dohromady a bude se drolit, stačí pomalinku přidávat mléko - ale je po troškách. 5- Změklé máslo s cukrem vyšleháme…
Všechny suroviny zpracujeme v hladké těsto a necháme odpočinout. Tvoříme rohlíčky a pečeme do růžova na 170 stupních. Teplé obalujeme v moučkovém cukru s vanilkou.…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Svatomartinské rohlíčky ze šlehačkového těsta bez kynutí: S ořechovou náplní chutnají výtečně
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu
Snídaně je základ dne! Vyzkoušejte lahodné a jednoduché tipy, jak ji připravit