Otruby pšeničné - suroviny a ingredience
Recepty s touto surovinou
Housky z černého piva
Recept ještě nebyl hodnocenVše zaděláme, buď ručně v míse, nebo v domácí pekárně a necháme vykynout. Následně tvoříme libovolné tvary.Znovu necháme na plechu kynout asi 20 minut, pak potřeme…
Cuketová kolečka
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěnou cuketu postrouháme na hrubo. Posolíme a necháme ji vypotit. Vodu - šťávu z ní ale nesléváme.Přidáme všechny suché ingredience, včetně vajíček a koření. Necháme…
Beránek pro dukanky.
Recept ještě nebyl hodnocenVše promíchat, nechat hodinu kynout. pak dát do formy a nechat kynout dokud se nevyhřeje trouba.
Pšeničný chléb s pohankou a semínky
Recept ještě nebyl hodnocenUmícháme rozkvas a v teple místnosti ho necháme vykvasit (cca 6-8 hodin). Zároveň ve zbytku recepturní vody namočíme celozrnnou mouku a otruby.Smícháme rozkvas s…
Sušenky Krásné ráno
Recept ještě nebyl hodnocenOvesné vločky do růžova opražíme a pomeleme - rozmixujeme.Suroviny zpracujeme na těsto (těsto jsem zadělávala v pekárně na programu "Těsto", ale pekárna není podmínkou,…
" Dosypávané " tmavé hamburgrové žemle
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program "dort". Necháme umíchat těsto, pekárnu vypneme a necháme zakrytou asi 30- 40 minut. Těsto krásně nakyne i…
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Maléry v kuchyni: Náprava přesolené polévky, zakaleného vývaru i "zdrclé" omáčky podle postupů našich babiček
Jak si už teď uchovat semínka rajčat pro příští sklizeň? Tento postup zjistí skvělý výsledek
Příprava na jaro: Patero opravdu funkčních rad, jak nastartovat zamrzlý organismus