Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzená kýta s česnekovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 75 min

80 min (5 min příprava + 75 min tepelná úprava)

14. 6. 2010 11:16

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 782 kJ / 1 382 kcal
Bílkoviny140,44 g
Tuky66,86 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 356 mg
Sodík 428 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy52,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

12. 2. 2024 17:49

Moc pěkné tzv. selské jídlo, nebo jak to nazvat. :-* K uzenému dělávám spíše křenovou omáčku, ale budu muset pro změnu zase udělat jinou.:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 2. 2024 08:40

:-)<3:yes::yes: už jsem zkoušela se špekovým knedlíkem = skvělé :-K

elina

17. 1. 2014 11:56

Tak jsem zvědavá, jdu to zkusit:) Děkuji za tip:yes:

Ivana Ch

16. 6. 2010 04:29

Česnekovou omáčku máme moc rádi právě k uzenému masu :-p:-p:-K

jana73

14. 6. 2010 15:45

Eli,dávám hned bod:yes:, protože česnekovou omáčku znám a moje rodina ji miluje. Mám ji stokrát raději než křenovou;-)

hafikov hafikov

14. 6. 2010 13:45

Vyzkouším.U nás uzené maso všichni milují.:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 6. 2010 12:23

Eli, nádhera, bože, já mám hlad!!:-)):yes:

spagetka spagetka

14. 6. 2010 12:21

Ještě že jsem po obědě,uzené vařím ještě s celou cibulí jinak :-p:yes:

Eliza Eliza

14. 6. 2010 12:07

Světlanko, křenová je klasika, také dělám. Tohle je zase trochu něco chuťově jiného - a navíc, česnek je doma vždy...:-D Budu ráda, když vyzkoušíš a ještě raději, když vám bude chutnat :-).
Díky za body.:-K

michsamant michsamant

14. 6. 2010 12:02

:-p:yes::yes::yes:

janaerikmarie

14. 6. 2010 11:57

Nádhera!!!!!!!

Svetlana Svetlana

14. 6. 2010 11:40

... uzenému masu dělávám křenovu omáčku, ale ráda vyzkouším tady tu Tvou..:yes::yes:...protože máme rádi česnek, určitě bude dobrá, tak posílám první bodík :-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzené maso s česnekovou omáčkou uzená vepřová kýta recept uzená omáčka uzené na česneku česneková omáčka s uzeným uzená vepřová kýta recepty uzena vepřová kýta česneková omáčka s uzeným masem omáčka k uzenému masu uzené s omáčkou česneková omačka z uzeného recept na uzenou kýtu uzené maso na česneku vepřova kýta uzena uzená kýta na smetaně vepřová uzená kýta jak upravit uzenou kýtu omacka z kyty česneková omáčka k uzenému masu recept na česnekovou omáčka

Suroviny: kýta vepřová, cibule, česnek, smetana na vaření, máslo, olej, mouka hladká, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, ocet, cukr, podravka, sůl

TopRecepty.cz

Uzená kýta s česnekovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KLmR