Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Boršč s mletým masem

Boršč s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rychlejší verze klasického boršče, která si zachovává plnou chuť i sytost. Mleté maso zkracuje čas přípravy, ale díky zelí, kořenové zelenině, rajčatům a červené řepě…

Merylas

70 min

Svíčková podle naší babičky

Svíčková podle naší babičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

I když se příprava této klasické omáčky může zdát složitá, není se čeho obávat. Maso den předem okořeníme, zalijeme máslem a spolu se zeleninou necháme do druhého dne…

Ivana41

80 min

Rajčatová omáčka s paprikami

Rajčatová omáčka s paprikami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tato omáčka je plná čerstvých rajčat a šťavnatých paprik, které dohromady tvoří bohatou a aromatickou chuť. Ideální pro těstoviny, maso nebo jako základ pro další pokrmy…

MiskaM

60 min

Kuřecí tlačenka

Kuřecí tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Naporcované kuře a skelety uvaříme s kořením a cibulí do měkka. Vody dáváme jen tak, aby maso lehce ponořené. Měkké maso obereme a nakrájíme. Kůže a kosti dáme pryč…

Hlíva jako "ovar"

Hlíva jako "ovar"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hlívu očistíme, tvrdé konce odkrojíme a necháme do polévky. Dáme vařit vodu s rozmačkaným česnekem, kořením a necháme pár minut vařit.Do vařící vody dáme hlívu a vaříme…

Králík na víně

Králík na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Králíka osolíme, opepříme, obložíme kořenovou zeleninou a kořením, zakapeme olejem a červeným vínem. Necháme odležet v chladu cca 10 hodin. Králíka vyjmeme. Zeleninu s…

Moje falešná svíčková

Moje falešná svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem dle chuti, zabalíme do bránice a necháme do druhého dne odležet.Na oleji osmažíme nahrubo nakrájenou cibuli.…

Hovězí vývar s morkovou kostí

Hovězí vývar s morkovou kostí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vývar - zlatavý, nezkalený, silný, voňavý po zelenině - to je hovězí vývar připravený podle našeho receptu. Věnujte mu místo na sporáku alespoň na čtyři hodinky. Odmění…

RubyRom

255 min

Kapří pečenáče

Kapří pečenáče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kapří maso se hodí pro všechny typy kuchyňské přípravy sladkovodních ryb. Na pečenáčích z kapra si pochutnáte až po dvou až pěti dnech, po které je třeba nechat…

trebonskykapr

40 min

Křupavé vepřové kolínko

Křupavé vepřové kolínko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Předvařte vepřové koleno v kořeněném láku a upečte v troubě do zlatavé a křupavé kůrčičky. Když ho položíte na stůl před pánskou část domácnosti, spolu s vychlazeným…

lemarti

160 min

Svíčková na smetaně  II Videorecept

Svíčková na smetaně II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Svíčková omáčka má poněkud zavádějící název, ale to jí nebrání v tom, aby patřila mezi jedno z nejoblíbenějších jídel českých rodin. Možná patříte mezi kuchařky, které…

maris

170 min

Luxusní Novoroční koleno

Luxusní Novoroční koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Nejprve kolena umyjeme a dáme na cca hodinu a půl vařit do papiňáku s celým kořením (pepř, nové koření, bobkový list a sůl podle chuti, já dala víc a bylo to lepší než…

Libinka

180 min

Křenová omáčka s hovězím masem

Křenová omáčka s hovězím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Křen má spoustu využití ať už ve studené, nebo v teplé kuchyni. Připravit z něj můžete třeba lehce štiplavou smetanovou omáčku s plátky rozpadajícího se hovězího masa.…

Kaczik

195 min

Vánoční stromečky

Vánoční stromečky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krásně nazdobené vánoční stromečky z perníkového těsta ve sváteční výzdobě určitě nepřehlédnete. Díky rozmanité směsi koření pěkně voní. Ozdobte je citronovou polevou a…

alena-s

120 min

Davidův hovězí guláš z kližky

Davidův hovězí guláš z kližky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Den 1.: Nejprve si den dopředu nakrájíme maso na kostky podle libosti, zvlášť prolisujeme všechen česnek a přidáme asi 2-3 lžičky soli, maso a česnek se solí smícháme,…

Dawaa

270 min

Kančí guláš III

Kančí guláš III

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Guláš ze zvěřiny je doménou podzimu a zimy. Dostane-li se k vám kousek kančího masa, vyzkoušejte připravit poctivý kančí guláš s brusinkovou marmeládou. Vůně divokého…

JanaDorazinova

170 min

Jelení kýta na víně a smetaně

Jelení kýta na víně a smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Slaninu nakrájíme na úzké proužky a kýtu hustě prošpikujeme. Rozpustíme si polovinu másla, maso ním polijeme a necháme přes noc v chladu. Druhý den kýtu zprudka opečeme…

Nakládaný romadur

Nakládaný romadur

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Romadury nakrájíme na silnější plátky. Cibuli a česnek nakrájíme najemno.Do misky dáme asi 2 polévkové lžíce mleté papriky a 1 kávovou lžičku drceného kmínu, promícháme…

1 5 6 7 8 9 33