Brokolicový krém
Recept ještě nebyl hodnocenKrémové polévky ze zeleniny jsou velice oblíbené, protože jsou jemné a jedí je i ti, kteří zeleninu nemají příliš v lásce. Brokolicový krém je chutný a jednoduchý.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krémové polévky ze zeleniny jsou velice oblíbené, protože jsou jemné a jedí je i ti, kteří zeleninu nemají příliš v lásce. Brokolicový krém je chutný a jednoduchý.…
Klasické a velmi známé hospodské jídlo patří k rychlovkám, které zvládnete připravit i večer po práci. Základem jsou nudličky z vepřového masa, chybět nesmí cibule a…
Hrachové polévky jsou oblíbené, protože zasytí, jsou chutné a zdravé. Hrachovou polévku podle tohoto receptu můžeme doplnit osmahnutou uzeninou a na másle smaženými…
Živáňská pečeně má původ ve slovenské kuchyni a má spoustu variant. Klasická příprava kombinuje vepřové, jehněčí a hovězí maso, které se pomalu rožní na jehle. Ne každý…
Jste vyznavači jídel, ke kterým prostě patří tatarská omáčka? Zapomeňte na kupovanou omáčku ve skleničce ze supermarketu. Ukážeme vám rychlý a jednoduchý způsob, jak si…
Také milujete tvaroh a ředkvičky? Pak zkuste tyto dvě suroviny spojit a připravte si zdravou svačinu, která vám bude jistě chutnat. Čerstvé bylinky její chuť ještě…
Malé masové šištičky z balkánské kuchyně s názvem čevabčiči nejsou nijak složité a stačí na ně jen mleté maso, to ostatní budete mít zřejmě doma. Čevabčiči podávejte s…
Drožďová pomazánka - buď ji milujete, nebo jste jejím odpůrcem. Připomeňte si svá dětská léta, kdy vám ji babička mazala na krajíčky čerstvého chleba. Dochutit ji můžete…
Ačkoliv nás zvěřinové hody vždy přitáhnou někam do myslivny, když seženete dobré maso, můžete vyzkoušet zvěřinu i doma, například guláš z divočáka, respektive kančí…
Rychlé, jednoduché a spolehlivé recepty jsou dobrým řešením nejen tehdy, když máme málo času. Sáhneme po nich, když potřebujeme něco chutného pro návštěvu, co se…
Křehké a voňavé hovězí maso s cibulí, mrkví a pikantním nádechem hořčice je ten pravý nedělní oběd, který hledáte pro svou rodinu. Vyzkoušejte tento recept a jistě se…
Vepřové maso patří v české kuchyni mezi nejoblíbenější. Upravit se dá na mnoho způsobů, ale nikdy bychom chuť masa neměli přehlušit kořením a dalšími přísadami. Proto…
Jídla z jednoho pekáčku jsou hodně oblíbená ve dnech, kdy nemáme moc času pobývat v kuchyni, a přesto potřebujeme nasytit rodinu výživně a chutně. Recept na kuřecí…
Špenátová polévka potěší všechny milovníky špenátu. Hotová je za pár minut. Když na talíř voňavé polévky, zjemněné smetanou, přidáme hrst dozlatova osmažených krutonků,…
Tyto sýrové karbanátky s uzenou vůní jsou plné křehkosti a bohatého sýrového aroma. Podávat je můžete k obědu či večeři s bramborovými přílohami, nebo jako součást…
Křupavý smažený řízek je klasika, která nikdy neomrzí. Ovšem i s tradičním receptem si můžete pohrát a dát mu šmrnc. Zkuste recept na kuřecí řízky marinované v jogurtu,…
Křupavý smažený řízek je klasika, která nikdy neomrzí. Ovšem i s tradičním receptem si můžete pohrát a dát mu šmrnc. Zkuste recept na kuřecí řízky marinované v jogurtu,…
Oblíbenou kratochvílí u mnoha rodin je uzení. Chcete-li připravit ty nejlepší klobásky, stačí se držet osvědčeného receptu. Jeden takový tu pro vás máme i my. Základem…
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat i doma. Potřebné suroviny koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého…
Očištěné maso nakrájíme na 3 díly tak, aby vznikly poměrně stejné obdélníkové kusy (odřezky, špičky dáme stranou k jinému upotřebení). Maso položíme mezi 2 tyčky (hůlky,…
České polévky jsou skvělé a vyznačují se výbornou chutí. Tato lehká a přesto výživná zeleninová polévka s kapáním nám přijde vhod během celého roku, oceníme ji v zimě i…
Kysané zelí je zdravé a velmi oblíbené jako zeleninová příloha. Recept je návodem, jak ho připravit jednoduše a chutně. Zahuštěné kysané zelí spolu s knedlíkem podáváme…
Vynikající pohoštění, na kterém si pochutnají nejen vegetariáni, ale i milovníci masa. Žampiony jsou celoročně dostupné houby jemné chuti a výborně se k nim hodí…
Štěpánská hovězí pečeně je tradiční vánoční pokrm, podávaný na druhý svátek vánoční, kdy má svátek Štěpán. Hovězí maso je špikované slaninou a plněné vejcem natvrdo, pak…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Vitamíny pro děti: Čím posílit imunitu, podpořit růst nebo zahnat únavu?
Pět výborných jídel z kopřiv: Polévka s pohankou zasytí a šťavnatá masová roláda s kopřivovou náplní překvapí i labužníky
Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve