Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plec vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Závitky se zelím

Závitky se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí, na něj dáme plátky anglické slaniny, podušené kyselé zelí, klobásu a smotáme do závitků.Uděláme si cibulový základ a…

Můj guláš

Můj guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájíme maso na kostky 3x3 centimetry, cibuli nahrubo, rajčata na malé kostičky (kdo chce oloupe,ale není to nutné), paprikove lusky na proužky, česnek oloupeme…

radekhk

180 min

Opilý "lečoguláš" s hořčicí

Opilý "lečoguláš" s hořčicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřové maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na kostičky, papriky na větší kousky, rajčata na čtvrtiny a česnek na plátky. Vložíme do nádoby PH, přidáme ostatní…

Cmunda s masovou směsí

Cmunda s masovou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cmunda: Z jemně nastrouhaných syrových brambor slijeme přebytečnou vodu. Přidáme utřený česnek, sůl, majoránku, mouku a vejce a vymícháme těsto. Na rozpáleném…

RumiJ

60 min

Vepřový perkelt s tarhoňou

Vepřový perkelt s tarhoňou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Cibuli pokrájíme na kostičky a dáme na zhruba lžíci sádla osmažit dosklovata. Poté přidáme osmažit na kostky pokrájené maso, které osolíme a opepříme. Když se šťáva…

Smažený sekaný řízek s celerem Videorecept

Smažený sekaný řízek s celerem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Všechny suroviny dobře promícháme a necháme asi hodinu odležet v lednici.Z odleželé směsi pak tvarujeme ploché řízečky, které klasicky obalíme v trojobalu.Na rozehřátém…

cathleen

40 min

Kroupový pilaf

Kroupový pilaf

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kroupy patří mezi tradiční suroviny české kuchyně. Pokud si s nimi příliš nevíte rady, vyzkoušejte toto dobré a vydatné jídlo s kroupami a mletým vepřovým masem. Není to…

alena-s

90 min

Segedínský guláš s houbami

Segedínský guláš s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Segedínský guláš z vepřového plecka, sterilovaného zelí a s přídavkem lesních hub bude chutnat výborně s houskovým knedlíkem, stejně tak s chlebem. Dejte mu čas a…

Iness

85 min

Jehněčí z jednoho hrnce

Jehněčí z jednoho hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jehněčí plec je vydatné a syté jídlo, které potěší všechny milovníky pomalu dušeného masa. Vše se připravuje v jednom hrnci – šťavnatá jehněčí plec, brambory nasáklé…

Veruncicka

120 min

Jemný holandský řízek

Jemný holandský řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Klasikou české kuchyně je dozlatova usmažený holandský řízek z mletého masa se sýrem. Šťavnaté maso v křupavém obalu perfektně doplní vařený brambor a brusinkový kompot.…

past1978

55 min

Tarhoňoto na srbský způsob

Tarhoňoto na srbský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Slaninu, cibuli a česnek nakrájíme na drobné kousky. Maso nakrájíme na menší kostky.Na sádle vyškvaříme slaninu, přidáme cibuli a po chvíli i česnek.Do zezlátlé cibule…

mika59

65 min

1 12 13 14 15 16 26