Vepřové z jednoho hrnce
Recept ještě nebyl hodnocenJídla z jednoho hrnce jsou sytá a oblíbená pro svou jednoduchou přípravu, stejně jako v tomto receptu. Vepřové maso, brambory, sterilovaná rajčata a cizrna jsou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jídla z jednoho hrnce jsou sytá a oblíbená pro svou jednoduchou přípravu, stejně jako v tomto receptu. Vepřové maso, brambory, sterilovaná rajčata a cizrna jsou…
Když se spojí tradice s moderní přípravou, vznikne jídlo, které se připraví téměř samo. Dlouhým marinováním vepřová plec nasaje chutě a vůně koření, v pomalém hrnci se…
Horkovzdušná fritéza je skvělý pomocník, se kterým zvládnete připravit spoustu výborných jídel. Díky alobalu v ní zvládnete upéct i masovou směs v marinádě. Tyto vepřové…
Chutné a šťavnaté maso z vepřové plece, doplněné játry a ovoněné špekem ve směsi dušené zeleniny, je pestrým a sytým pokrmem. Zeleninová směs propojí chutě. Podávejte s…
Šťavnaté kousky vepřového masa, jednoduchá příprava a vůně domova — to je vrabec z plece. Tento tradiční pokrm je důkazem, že i z obyčejných surovin lze vykouzlit…
Oblíbené trhané maso připravíme i na grilu. Bude mít tak skvělou chuť. Vepřovou plec ochutíme typickým BBQ kořením s hořčičnou chutí, necháme namarinovat a pak už jen…
Z mletého masa můžeme připravit mnoho různých pokrmů. Díky jeho struktuře z něj vytvarujeme karbanátky, které navíc naplníme lahodnou směsí z hříbků dušených na másle.…
Plec nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme. Do misky nalijeme trochu oleje, do kterého zamícháme koření Mexiko a drcený pepř. Plátky dáme do této směsi a…
Mäso mierne naklepeme a osolíme, okoreníme a potrieme nastrúhaným zázvorom a na panvici opečieme z oboch strán. Podusíme vo vlastnej šťave. Zemiaky uvaríme do mäkka a…
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu. Keď je osmažená dosklovita, pridáme pokrájané mäso. Premiešavame, kým nezbelie, potom zasypeme mletou paprikou, osolíme, okoreníme,…
Maso pořádně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme medvědím česnekem. Doprostřed rolády klademe vedle sebe zhruba 4 plátky šunky. Na pánvi usmažíme 4 vejce, necháme…
Maso si nakrájíme na kostky, cibuli a slaninu pokrájíme na malé kostičky a zprudka opečeme tyto suroviny na oleji a přidáme následně rajský protlak, červenou papriku…
Na oleji orestujeme očištěné a drobně pokrájené hřiby. Maso, orestované hřiby, cibuli a česnek pomeleme na masovém mlýnku. Přidáme smetanu, sůl, pepř, kmín a promícháme…
Maso okořeníme (krom soli), přidáme smetanu a řádně promícháme a propracujeme. V uzavřené nádobě necháme přes noc v lednici. Na druhý den před přípravou teprve podle…
Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na měsíčky a v míse důkladně promícháme se všemi zbývajícími surovinami.Směs dáme do nádoby PH, přidáme cca 100 ml vody nebo…
Maso si nakrájíme na plátky,okořeníme kořením na gyros a necháme odležet. Římský hrnec ponoříme do studené vody na cca 45min. Na dno pekáčku dáme oloupané bramory a…
Cibuli pokrájíme na kostičky a osmažíme na sádle či oleji dozlatova. Přidáme na kostičky pokrájené, osolené a opepřené maso (dle vlastního výběru) a za občasného…
Na rozpálené směsi oleje a másla zpěníme cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky, zprudka opečeme, osolíme, opepříme, zalijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit.…
Maso nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme. Smícháme maso, česnek, podmáslí a všechny zbývající suroviny.Maso do ochuceného podmáslí naložíme na jeden až dva dny.…
Maso nakrájíme na větší kostky. Přidáme lžíci Čarodějky a olivový olej, promícháme a necháme hodinu odležet. Cibuli a Vysočinu nakrájíme na větší kostky. Do pekáčku…
Maso nakrájíme na malé kousky a s kořením dáme dusit. Nejprve hovězí a asi po půl hodině přidáme vepřové. Dusíme doměkka.Když je maso měkké, přidáme protlak a hořčici,…
Nejprve si uvaříme maso s bobkovým listem, novým kořením a solí do měkka. Zeleninu, zelí a cibuli nakrájíme na drobné kostičky a orestujeme na másle do zlatova. Poté…
Uvaříme kroupy do měkka (asi 40 minut) . Vařené kroupy důkladně několikrát propláchneme na cedníku studenou vodou. Kapustu nakrájíme na kousky a spaříme vroucí vodou …
Začneme den předem. Stroužky česneku po oloupání podélně nakrájíme na malé klínky a maso jimi prošpikujeme. Pět lžic oleje promícháme s citronovou šťávou, částí…