Vepřová plec na celeru

lukas Kuchař: lukas

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

olivový olej
česnek
cibule
2 dl bílého vína
1/2 kg vepřové plece
sůl
pepř
řapíkatý celer
2 citrony
2 vejce
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Půl kila vepřové plece nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme.

  2. V kastrolu opečeme na olivovém oleji cibuli a česnek, přidáme vepřovou plec, zalijeme dvěma deci bílého vína.

  3. Dusíme pod pokličkou 30 min, k poloměkkému masu přidáme nakrájený řapíkatý celer, dusíme dalších 20 min.

  4. Rozmícháme dvě vejce se šťávou z dvou citronů, přilijeme k masu a rychle mícháme aby se vejce nesrazila, poté dosolíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 187 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová plec na celeru

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřove na celeru vepřová plec na celeru veprove plecko na celeru plec na celeru vepřová plec s celerem veprova na celeru vepřové v celeru vepřové na řapíkatém celeru vepřová plec na celeru vepřové celer vepřové na cerelu řapíkatý celer s vejci veprova plec kostky vepřová plec na pepři vepřová plec na celeru recepty veprove s řapíkatý celer plec a celer vepřoa líčka ne cerelu veprove ne celeru recept 54579 veprova plec celeru

Zapomněl/a jsem heslo