Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkoví vrabci

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 5. 2013 15:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 686 kJ / 881 kcal
Bílkoviny111,08 g
Tuky23,64 g
Vláknina14,55 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 333 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy42,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to upravený recept Petra Stupky, ten pivem nepodléval, ale mě se zdál výpek díky jogurtu dost kyselý a pivo to velmi vylepšilo :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

12. 9. 2013 12:06

Ivana79:Ivanko já děkuju za fotky a hlavně za uvaření pokrmu. Děkuju:-K

Ivana79 Ivana79

11. 9. 2013 17:44

Andrejka,veľká vďaka za tento skvelý recept :-K:-K To čierne pivo som nakoniec vynechala a upiekla som s mäsom aj jablká :-p Moc nám chutilo,z byliniek som použila šalviu,petržlen a oregano a k jogurtu som pridala trošku horčice a citrón.šťavy :-) Bodujem :yes::yes:

senky senky

22. 5. 2013 08:20

Tento skvost mi unikl:-O Andri, jako vždy:yes::yes:

IUCI: Není nad jídlo takto "normální";-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 5. 2013 12:16

Také mám ráda"normální"jídlo,které se dá připravit z dostupných surovin za přijatelnou cenu;-):-))
Andri,podařená dobrota:-p:yes::-K

hosta hosta

21. 5. 2013 09:04

Pámbu zaplať za takovýhle "normální" recepty:-D:yes:

jitkas

21. 5. 2013 08:42

IUCI: Ja osobne takova "normalni" jidla zboznuji a vitam.

Vcelka

21. 5. 2013 08:35

K autorovi/-ce/lUCI (neregistrovaný/á):
Doporučuji Vám udělat si plněná komáří stehýnka s hadími jikrami:-p
Jinak pro Andreu::yes:
Jídlo vypadá výborně,zajímavý nápad,vyzkouším

lUCI

20. 5. 2013 22:50

Tak tohle je úplně normální jídlo, nic moc to tentokráte není, bývají tu zajímavější jídla:-((:-(

jarda Kadic jarda Kadic

20. 5. 2013 21:44

Bylinky se v žádném dobrém jídle neztratí,na naopak,dají tomu správný šmak:-p A safra,ono se mě to rýmuje:-)):-)):-)):-))

Jana Pá

20. 5. 2013 17:48

Opravdu dobrý recept, vše, co je psáno tam určitě patří, takže paní Andrejko, posílám:yes::-p

Colombo65 Colombo65

20. 5. 2013 16:40

... "čimčarara", krásná "vrabčákovská" dobrota;-);-);-)

danielle72 danielle72

20. 5. 2013 16:06

Tož to bych taky ochutnala - ukládám;-) + 3
Mátu už cpu pomalu i do karbanátků a svíčkové, je to mrška rozpínavá :-D:-D:-D

jitkas

20. 5. 2013 16:05

Krasni "brabcaci"!! S tim jogurtem dobra vychytavka. Mozna, ze misto kminu, by sel i rozmaryn (jen decentne). Moc hezky recept.

jarka skrobakova

20. 5. 2013 16:03

Dobrota velikánská, já když peču maso, tak jedině vrabce. Tuto alternativu určitě vyzkouším Andrejko. Krásně nafoceno a naservírováno:-!:-p :yes::yes::-K

spagetka spagetka

20. 5. 2013 15:32

Jééé supééér, Danielko a sem by šla i máta a meduňka, teda málo, ale šla by :-p:-p:-p:yes::yes::yes:
Moje bylinková krevní skupina ;-)
Andrejko, jméno jsem si nespletla, Danka si stěžuje, že neví, co s mátou :-D:-D:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomalu pečení vrabci vrabci recept bylinkový vrabec bucek peceny na pivu podle petra stupky vepřová kýta podle stupky moravský vrabec šalvěj pomalu pečení brabci pečený vepřový vrabec pomalu pečený vepřový vrabec vrabci jídlo zapecený vrabci bůček podle stupky pečení vrabci pečený bůček podle stupky pečený bůček stupka pomalu pečený moravský vrabec moravsky vrabec pomalu pečený petr stupka zapečená bramborová kaše vrabčí polévka recept pomalu pečený vrabec

Suroviny: plec vepřová, petrželka, tymián, šalvěj, libeček, česnek, cibule, jogurt bílý, kmín drcený, pivo černé, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Bylinkoví vrabci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pol2