Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plecko vepřové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Šavle - meče

Šavle - meče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na nudličky a vše ostatní promícháme. Necháme ležet v ledničce přes noc, Nespotřebujeme-li směs celou, lze použít i další den. Osolíme a narychlo…

Atilla

20 min

Dušené vepřové v zelí

Dušené vepřové v zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso pokrájené na větší kostky opékáme na rozpáleném oleji. Osolíme, okmínujeme a opékáme ze všech stran až je maso pěkně zlaté. Pak ho podlijeme troškou vody a dusíme.…

Podzimní „VEPŘ“ speciál

Podzimní „VEPŘ“ speciál

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibule nakrájíme na jemno a orestujeme na pánvi společně se slaninou. Poté přendáme do hrnce a všechno maso a očištěné vnitřnosti nakrájíme na stejně široké nudličky.…

Colombo65

90 min

Vepřový buřtguláš

Vepřový buřtguláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřové maso pokrájíme na kostičky. Do tlakového hrnce na kostičky cibuli, osmahneme, přidáme maso, koření, kostky a dáme na deset minut vařit. Přidáme brambory na malé…

k.radulka

60 min

Wilfriedův ďábelský guláš

Wilfriedův ďábelský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso nakrájíme na menší kousky, vložíme na zpěněnou cibuli v rozpáleném tuku. Hned přidáme sladkou a gulášovou papriku a osmahneme - nepřipálit, míchat!! Podlejeme…

spagetka

60 min

Medailonky se žampiony a paprikami

Medailonky se žampiony a paprikami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnaté vepřové medailonky restované se žampiony a barevnými paprikami vytvářejí pestrou a chutnou kombinaci. Jednoduché jídlo, které zvládnete během chvilky a které…

Handour

60 min

Zabíjačkový guláš

Zabíjačkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Období masopustu provázejí nejen různé oslavy, ale hlavně dobré jídlo. Právě v této době se konají tradiční zabijačky a vy si můžete připravit výbornou sytou specialitu…

Ražniči z Actifry

Ražniči z Actifry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Do pánve Actifry dáme olej, na tenká kolečka nakrájenou cibuli a na kousky pokrájený česnek. Asi 2 minuty nechám Actifry pracovat a přidám na kousky pokrájené vepřové…

Danuse

50 min

Vepřové kousky na leču a houbách

Vepřové kousky na leču a houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájíme na kousky a na orestované cibuli obděláme. Okořeníme, opepříme. Přilijeme sklenici leča a s trochou vody dusíme (cca 3 dl).Když je maso poloměkké, přidáme…

mimosa

60 min

Játrový sýr

Játrový sýr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso a játra semeleme a poté je společně s 200 g ledu a v kuchyňském robotu vyšleháme.(Led se musí zcela rozdrtit ostrým nožem,nejlépe v robotu.) Směs ochutíme…

Kořeněné plecko

Kořeněné plecko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Plecko nakrájíme na kostky. Smícháme olej, hořčici, kečup, sojovou omáčku a koření, směs osolíme, promícháme s masem a necháme v lednici přes noc.Maso osmahneme na…

Zapečené gulášové špagety

Zapečené gulášové špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

- V jednom hrnci si připravíme klasický základ na vepřový guláš. Na oleji osmahneme do hněda drobně krájenou cibuli. Když je hotová, přidáme lžičku mleté sladké (nebo…

Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme semínek, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme…

Vepřové kostky na kmíně a mrkvi

Vepřové kostky na kmíně a mrkvi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Dáme do mísy, přidáme mouku, drcený kmín, pepř, sůl a promícháme.Na sádle osmažíme cibuli do růžova a maso na ní opečeme.…

tara23

100 min

Pleckové medailonky

Pleckové medailonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Menší plátky z plecka (zhruba o velikosti dámské dlaně) lehce naklepeme, po obou stranách mírně posolíme a opepříme. Pomázneme (mašlovačkou) po obou stranách olejem a…

Tlačenka téměř dietní

Tlačenka téměř dietní

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mezi zabijačkové dobrůtky patří tlačenka, vyrobená z vařeného plecka, srdce a jater. Nakrájené maso jednoduše zalijeme vývarem s kořením a želatinou a naplníme do obalu.…

Handour

115 min

1 2 3 4 5 6 7