Kedlubnovo-bramborový gratin
Recept ještě nebyl hodnocenGratinované pokrmy jsou velmi oblíbené a není divu. Na povrchu je zdobí lahodná nazlátlá krusta. Tento pokrm připravíme velmi snadno. Plátky brambor a kedlubny zalijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Gratinované pokrmy jsou velmi oblíbené a není divu. Na povrchu je zdobí lahodná nazlátlá krusta. Tento pokrm připravíme velmi snadno. Plátky brambor a kedlubny zalijeme…
Svěží a lehký salát s křupavými ředkvičkami si vychutnáme jen tak, nebo ho použijeme jako zdravou přílohu. Zálivku ochutí výrazná slano-kyselá chuť umeocta. Salát…
Aromatické olomoucké tvarůžky nebo také syrečky jsou skvělé samy o sobě. Výborně ale chutnají i zabalené ve smažených šťavnatých karbanátcích. Ty připravíme během…
Salát je vítaným doplňkem každého grilování. Pokud se chystáte grilovat ryby, vyzkoušejte k nim podat tento svěží jarní salát jako přílohu. Jemná pikantnost ředkviček…
Listová zelenina obsahuje mnoho prospěšných látek, které naše tělo, obzvláště na jaře, potřebuje. Pro dokonalý estetický požitek použijte k zeleným listům barevnou…
Pečená dýně hokaido je oblíbený podzimní pokrm. Nasládlá chuť se pečením zdůrazní a v kombinaci s polníčkem, sladkou medovou zálivkou, sýrem a lehce kyselými semínky z…
Křupavé vafle provoní celou kuchyni. Jsou skvělé nejen nasladko, ale i ve slané verzi. Do těchto přidáme mozzarellu a polníček a po upečení je ozdobíme cottage a kousky…
Tradičním pokrmem na Blízkém Východě je falafel, kuličky z cizrny. Ikdyž neobsahují žádné maso, jejich chuť může připomínat karbanátky. Připravte si falafel z červené…
Tento svěží salát nám dodá potřebné vitamíny. Přidáme do něj polníček, spoustu křupavých klíčků, šťavnaté rajče a krásné květy sedmikrásek. Salát nejen dobře chutná, ale…
Křupavé listy polníčku a rukoly obvykle používáme čerstvé do salátů. Můžeme z nich ale připravit i dobrou polévku, která zaujme krásnou zelenou barvou i zajímavou chutí.…
I z čerstvého hrášku můžete vykouzlit krásně křupavé smažené řízečky. Malé kulaté řízečky příjemně voní po česneku a majoránce a skvěle chutnají jak teplé, tak studené.…
Křupavé listy polníčku a rukoly obvykle používáme čerstvé do salátů. Můžeme z nich ale připravit i dobrou polévku, která zaujme krásnou zelenou barvou i zajímavou chutí.…
Vodu s octem dáme do širšího hrnce a přivedeme k varu. Díky octu se bílek rychleji srazí a perfektně obalí žloutek. Vodu v hrnci pomocí lžíce roztočíme na jednu stranu a…