Cuketovo-lilková směs s pórkem
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravte si lahodnou směs, která spojuje jemnou chuť cukety a lilku s aromatickým pórkem. Tento lehký a zdravý pokrm je ideální jako hlavní chod nebo příloha, která…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravte si lahodnou směs, která spojuje jemnou chuť cukety a lilku s aromatickým pórkem. Tento lehký a zdravý pokrm je ideální jako hlavní chod nebo příloha, která…
Jemně dušené hovězí maso, které se doslova rozplývá na jazyku, je dokonale ochucené aromatickými bylinkami a doplněné svěží cuketou. Červené víno dodává jídlu výrazný a…
Masovo-zeleninový nákyp je výborný nápad na letní pokrm. Kousků vhodné zeleniny se najde dost v chladničce a nákyp se po nezbytné přípravě surovin zapeče v jednom…
Pokud jste na zahrádce sklidili hromadu čerstvé zeleniny a nestíháte ji zpracovat, zavařte z ní zeleninou směs, kterou pak v zimním období pouze přidáte do polévky a…
Nevíte jak zpracovat velkou úrodu zeleniny? Zkuste ji jednoduše naložit do soli. Vzniklá zeleninová směs má opravdu širokou škálu využití, hodí se do rýže, těstovin,…
Rizoto s vepřovým masem a zeleninou, bohatě sypané sýrem, zajisté potěší všechny vaše strávníky. Není to sice to pravé italské rizoto, ale i naše česká verze, kterou…
Podle tradice nesmí na novoročním stole chybět čočka. Jen tak se dle pověry v domácnosti udrží blahobyt a peníze. Zkuste ji ale připravit trochu jinak - ve formě…
Guláš je oblíbenou omáčkou plnou masa a dalších přísad. V tomto receptu najdete návod na přípravu guláše z hovězího masa, které doplní kousky brambor, čerstvé houby a…
Slzovka, jedna z nejstarších bezlepkových plodin je nedílnou součástí tradiční čínské medicíny. Je známá také jako Jobovy slzy nebo "bezlepkové kroupy". Je bohatá na…
Zapečený lilek s celerem je lahodný a zdravý pokrm, který kombinuje jemnou chuť lilku s výraznou chutí celeru. Tento jednoduchý recept je skvělou volbou pro vegetariány…
Rychlý pokrm z vepřového masa s velkou porcí zeleniny na středomořský způsob. Minutková úprava vám ušetří čas, příprava je snadná a vhodná i pro začátečníky. Servírujte…
Rychlý oběd či večeře, to jsou jídla z jednoho pekáčku. V tomto receptu zapékáme brambory s restovaným kuřecím masem a zeleninou, proložené kostičkami slaniny, to vše…
Nalaďte se na podzimní náladu krémovou dýňovou polévkou. Sladkou chuť dýně doplňuje výrazný pórek. Polévku servírujete pro zjemnění zakápnutou smetanou a ozdobenou…
Špagetová omeleta se zeleninou je originální způsob, jak zužitkovat zbytky těstovin a vytvořit lahodné, syté jídlo. Spojuje křupavou zeleninu s jemnou chutí vajec a…
Kuřecí nudličky s žampiony a zeleninou připravíme během chvilky na pánvi. Ideální jídlo, když si chceme pochutnat, ale nechceme trávit moc času v kuchyni. Pokrm…
Čas od času není od věci připravit si oběd bez masa. Zapečené žampióny, plněné zeleninovou směsí a sýrem, jsou plné chuti a můžete je podávat jako samostatný pokrm nebo…
Pečená stehna jsou snadná na přípravu a vlastně, kdo by je neměl rád. V tomto receptu dochutíme stehna divokým kořením a světlým pivem. Na talíři je podáváme s…
Dostali jste domácího králíka? Nevíte co se skeletem, droby a zbylými kostmi? Uvařte jedinečnou zadělávanou polévku. Sytou, výživnou a velmi chutnou. Pokud dodržíte náš…
Drobné slané koláčky s výbornou zeleninovou náplní zaujmou na oslavách, nebo je můžeme podávat jako pohoštění pro návštěvu. Díky pečenému česneku a řepě chutná náplň…
Špagetová dýně se zabydlela v kuchyni stejně jako její příbuzné hokaido, či máslová. Špagetová se umí „tvářit” jako těstoviny, které jí i propůjčily i označení. Se směsí…
Polévky jsou ideálním pokrmem na nejen chladné podzimní dny. K zeleninovému vývaru můžeme přidat různorodou zeleninu, která dodá polévce chuť a vitamíny. O to se tady…
Tento recept kombinuje čerstvé houby s výraznými chutěmi sójové omáčky, kari a česneku, které připomínají čínskou kuchyni. Jídlo je jednoduché, rychlé a vhodné jak pro…
Křenová pomazánka se šunkou je skvělou volbou pro ty, kteří mají rádi pikantní chuť. Jemně nastrouhaný křen dodává pomazánce příjemnou ostrost. Skvěle se hodí na čerstvé…
Jemná a křehká štika zabalená do plátků slaniny chutná výborně. Pečeme ji spolu s dýní, mrkví a pórkem a podáváme s vařenými bramborami. Nasládlá zelenina ke štice pěkně…