Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 393 kJ / 1 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,29 g |
Tuky | 38,28 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 6,23 g |
Sacharidy | 95,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí játra na japonský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEv0
Moje poznámka
Krůtí játra na japonský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEv0
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 14 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 2 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 4 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 6 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 7 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 8 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 9 hodinami
Tématické fráze:
krůtí játra po čínsku,
cina z krutich jater,
játra na asijsky zpusob,
krůtí játra,
krůtí játra jako cina,
krůtí játra na čínský způsob recepty,
krůtí játra recepty,
játra na čínský způsob,
krůtí játra na čínu,
kruti jatra na čínský způsob,
krůtí na čínský způsob,
cina z jater s krutich jater,
kuřecí játra na asijský způsob,
jatra ve woku,
játra na jiný zpusob,
krůtí játra cina,
krutí jatra na spůsob z číny,
jatra na mexicky způsob,
obalené na jižanský způsob,
kruti játra na mexický způsob
Suroviny:
játra krůtí,
víno červené dezertní,
omáčka sojová,
koření čína,
zázvor,
škrob kukuřičný,
mouka hladká,
sádlo,
sůl,
bazalka čerstvá,
pórek,
arašídy
Komentáře (1)