Roštěná stroganoff
Recept ještě nebyl hodnocenRoštěnou nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříne a zprudka orestujeme, aby se maso zatáhlo. Podlijeme vývarem a dusíme přikryté, dokud maso nezměkne.Pak přidáme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			
	
Roštěnou nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříne a zprudka orestujeme, aby se maso zatáhlo. Podlijeme vývarem a dusíme přikryté, dokud maso nezměkne.Pak přidáme na…
	
			
	
Uzený špek nakrájíme na menší kostičky, opatrně a zlehka vyškvaříme a škvarečky uzeného špeku vyndáme.Do tuku vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zpěnit, lehce…
	
			
	
Očištěné, při okrajích naříznuté roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém tuku prudce opečeme. Vedle masa zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli a utřený česnek…
	
			
	
Maso nakrájíme na plátky a ty pak přes vlákno na nudličky. Dáme do mísy, osolíme, opepříme a promícháme. Klobásu a mrkev nakrájíme na širší hranolky, slaninu na proužky…
	
			
	
Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Vložíme na osmaženou cubuli a orestujeme. Pak zalejeme vývarem, přidáme nové koření a dusíme 45-50 minut v troubě…
	
			
	
Maso nakrájíme na plátky, tuk na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji. Vypečenou šťávu zaprášíme moukou,…
	
			
	
Roštěnky naklepeme, nařízneme, osolíme, opepříme a na rozpáleném tuku zprudka opečeme. Měkké maso narovnáme do vymazaného pekáčku, každý plátek zakryjeme kopečkem…
	
			
	
Bavorský závitek je výjimečná specialita, která v sobě spojuje šťavnaté maso, voňavou náplň a bohatou omáčku. Tento tradiční recept inspirovaný bavorskou kuchyní vás…
	
			
	
Máte-li chuť vyzkoušet netradiční variantu svíčkové, pusťte se do přípravy této její ruské verze. Chybí v ní cibule i některé tradiční koření, naopak obsahuje neobvyklou…
	
			
	
Maso naklepu, osolím, opepřím, obalím v mouce a popráším červenou paprikou. Opeču na oleji. Poté maso vyjmu, ve výpeku osmažím cibuli, přidám nakrájený celer, orestuju…
	
			
	
Minutková hovězí roštěná se zeleninou je vynikající jídlo, které zvládnete připravit než se uvaří příloha. Maso vybírejte opravdu pečlivě a nechte přes noc marinovat.…
	
			
	
Plátky masa rozklepeme, nařízneme po okrajích, osolíme a opepříme. V kastrolu rozpálíme olej a maso opečeme z obou stran dohněda. Poté ho vyndáme stranou a ve výpeku…
	
			
	
Maso naklepeme a nakrájíme na silnější nudličky.Osolíme, opepříme a protáhneme hladkou moukou.Nudličky oklepeme a zprudka opečeme na rozpáleném sádle dohněda.Podlijeme…
	
			
	
Drobně pokrájený špek a cibuli osmažíme dorůžova na trošce oleje. Následně přidáme osmažit na plátky pokrájené, naklepané, osolené a opepřené roštěnky, které jsme po…
	
			
	
Suroviny na marinádu rozšlehat. Roštěnky naklepeme, osolíme, namáčíme v marinádě a skládáme na sebe do misky. Roštěnky musí být zalité marinádou .Přikryté necháme do…
	
			
	
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany obalíme v mouce. Vložíme do rozehřátého oleje a opečeme z obou stran. Po upečení dáme maso stranou a do výpeku…
	
			
	
Originální varianta klasického španělského ptáčku, která voní lesem a domácí kuchyní. Jemná směs hříbků, vajíček a slaniny dodává hovězímu masu masu jedinečnou chuť,…
	
			
	
Maso rozklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme do misky chvíli odpočinout. Rozehřejeme olej, vložíme maso a opečeme po obou stranách je…
	
			
	
	
			
	
Houby předem namočíme.V kastrole rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme sádlo a nakrájenou cibuli. Orestujeme dozlatova.Přidáme na nudličky nakrájené maso, sůl a pepř.…
	
			
	
Plátky roštěné odblaníme a po obvodu několikrát nařízneme. Naklepeme, lehce osolíme , opepříme a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme na jemné kostky. Dáme na sporák…
	
			
	
Naklepané osolené a opepřené roštěnky prudce opečeme na sádle. Vyjmeme je a do výpeku přidáme cibuli, lehce osmahneme, zaprášíme moukou, vytvoříme tmavší jíšku a…
	
			
	
Šťavnaté kousky hovězího masa v dobře ochucené směsi s žampiony a pórkem jsou ideální jako rodinný nedělní oběd. I když hovězí maso vyžaduje delší přípravu, lahodná chuť…
	
			
	
Guláš bez česneku? Věc nevídaná, kdo nevěří ať ho zkusí. Rychlý vydatný guláš , kde na druhu masa nebo uzeniny zas tak nezáleží, chutnat bude báječně i ohřívaný, nebo…