Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzská hovězí pečeně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 2880 min

2880 min (2880 min příprava)

7. 6. 2015 12:27

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie8 677 kJ / 2 074 kcal
Bílkoviny180,46 g
Tuky72,59 g
Vláknina23,97 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 595 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy123,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Patří mezi pomalu vařená jídla: příprava 30 minut, Vaření 3 hodiny 45 minut a druhý den ještě 40 min.

Připravuji v titanovém nádobí.

Pozn:: hovězí maso by mělo být z mladého býčka a šťavnaté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

sikulka7

21. 6. 2015 23:44

Milá honzam, nemusíš být uštěpačná, já jenom napsala, že jsem dusila v pomalém hrnci a i tak bylo výborné.Jo a malá poznámka - roštěná není hrudí!;-)

honzam

21. 6. 2015 21:01

sikulka7: v surovinách mám napsané: ... 0,75 kg hovězí roštěné (hrudí), prošpikované, zformované do válce a svázané; ...

Takže žádná změna, stačí jen poctivě číst:-K

sikulka7

11. 6. 2015 02:18

Skvělý recept.Trochu jsem si ho upravila, maso jsem prošpikovala a orestovala a dál jsem postupovala podle tebe, nakonec vše šoupla do pomalého hrce. No a - výsledek vynikající. Doufám, že všem bude zítra chutnat, jako mně. :-O:-p:yes::yes::yes:

honzam

7. 6. 2015 12:57

spagetka: nemám a dělám v titanu, i když jsou to vlastně hrnce rychlejší...:-)):-K

spagetka

7. 6. 2015 12:33

Ideální pro pomalý hrnec ;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené hovězí hrudí francouzská pečeně hovezi valec hovězí po francouzsku hovězí válec recepty pomalu pečené hovězí hrudí výborné hovězí plátky francouzská roštěná hovězí pečeně doba pečení masa francouzské hovězí prošpikovaný hovězí pecene pomalu pečené hovězí maso roštěná po francouzsku irské hovězí maso na pečení jak dlouho se peče hovězí jak dlouho se peče hovězí maso francouzka pečeně pecene po francouzsku výborná hovězí pečeně

Suroviny: olej olivový extra virgin, roštěná hovězí, slanina, pórek, česnek, cibule šalotka, mrkev, víno červené, vývar hovězí, celer, bobkový list, tymián, petržel, brambory, žampióny, čerstvé bylinky

TopRecepty.cz

Francouzská hovězí pečeně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8lo5