Palačinkové jednohubky s tvarohem a rybízem
Recept ještě nebyl hodnocenMléko vlijeme do mísy, rozšleháme v něm žloutky, přidáme sůl a prosátou mouku. Vše důkladně metlou promícháme a dáme na 30 minut do lednice.Pak vmícháme rozpuštěné máslo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mléko vlijeme do mísy, rozšleháme v něm žloutky, přidáme sůl a prosátou mouku. Vše důkladně metlou promícháme a dáme na 30 minut do lednice.Pak vmícháme rozpuštěné máslo…
Na vál prosejeme mouku s kypřícím práškem, přidáme moučkový cukr, máslo, žloutky, mléko a rum a vypracujeme těsto. Třetinu těsta oddělíme a dáme do lednice. Zbylé těsto…
Vejce utřeme s cukrem. Zašleháme tvaroh a pramínkem přilijeme i olej.Mouku smíchanou s práškem do pečiva a kůrou přimícháváme za stálého šlehání ke směsi. Nakonec…
Snadný osvěžující koláč s tvarohovou vrstvou a ovocem je to pravé, co v létě můžete servírovat návštěvám k ledové kávě nebo dětem ráno na snídani. Zde je použit rybíz a…
Hrníčkové koláče a buchty nám přinesou nejen skvělý moučník, ale hlavně ušetří práci s náročným vážením. Tato duo buchta je hrníčkovým moučníkem, kde je ukrytá cuketa a…
Kakaový korpus vespod, na něm leží bohatá vrstva sladké tvarohové náplně se smetanovo-vanilkovou příchutí a celé to kompletuje kyselejší komponent v podobě rybízu.…
Luxusní dezert, v kterém se vhodně doplňuje přirozená kyselost rybízu s křehkým těstem a sladkým zapečeným sněhem z bílků. To je výsledek, pokud budete následovat…
Marmeláda ve spíži nesmí snad nikdy chybět. Z letní ovocné úrody děláme nejčastěji zásoby na zimu. Skvělou svěží a pikantní marmeládu připravíte třeba z červeného rybízu…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 11:39
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Grilování v balkánském stylu: Pljeskavica bude neuvěřitelně šťavnatá díky jednoduchému triku s cibulí a trošce sodovky
Krupicová kaše jako od mámy: Tajné triky, jak vylepšit zamilovaná jídla našeho dětství
Skromná kuchyně: Chipsy z bramborových slupek nebo kuřecích kůží patří mezi delikatesy. Proč se musí solit opatrně?