Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřová plec na hořčici

Vepřová plec na hořčici

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z kousku libové vepřové plece vykouzlíte díky lahodné omáčce dokonalý pokrm. Karamelizovaná cibulka udělá s omáčkou divy a skvěle ladí s hořčicí a smetanou. Pak je jen…

Colombo65

60 min

Daněk na špeku

Daněk na špeku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Den předem si nachystáme maso. Nakrájíme na plátky, ty osolíme, opepříme a posypeme kořením na zvěřinu. Jednotlivé plátky naklepeme a skládáme na sebe. Takto nachystané…

Segedínský guláš v papiňáku

Segedínský guláš v papiňáku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V papiňaku nechat rozpustit sádlo, následně vložit nadrobno nakrájenou cibuli, nechat zesklovatět a přidat na plátky nakrájený česnek.Vložit na menší kostky nakrájené…

Patriik

50 min

Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Čekáte návštěvu a rádi byste připravili slané pohoštění k vínu či pivu? Vyzkoušejte jihočeské zelňáky s poctivou porcí škvarků. Zelné placky najdete v osvědčených…

toprecepty.cz

50 min

Segedín z bůčku

Segedín z bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Segedínský guláš z bůčku přináší ještě větší šťavnatost a plnou chuť díky tučnějšímu masu. Kombinace voňavého zelí a smetanové omáčky dělá z tohoto jídla neodolatelnou…

jarda8012

80 min

Kuřecí roláda

Kuřecí roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuře vykostíme, ostrým nožem upravíme do plátu, osolíme, okořeníme dle vlastní chuti a mezi dvěma mikrotenovými úřezy naklepeme. V ledničce necháme do druhého dne uležet…

Pečené kančí maso

Pečené kančí maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Zvěřina se pomalu stává vzácností v našem jídelníčku. Je to proto, že není moc dostupná a tak si odvykáme i její specifické chuti. Přitom je to maso velice zdravé,…

lucie2211

105 min

Vepřové maso na paprikách

Vepřové maso na paprikách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme kmín a poprášíme moukou, dobře promícháme. Na sádle orestujeme cibuli, přidáme maso a restujeme za stálého míchání…

RubyRom

90 min

Masová paštika

Masová paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Paštika je nejen svačinovou klasikou, můžete ji využít jako skvělý předkrm. Obsahuje krom jater i pečené maso, a navíc je celá zabalená ve špeku a slanině. V kombinaci s…

Jenda1

110 min

Krkovička na česneku Videorecept

Krkovička na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vepřová krkovice je chutné a šťavnaté maso, které lze upravit všemi možnými způsoby a vždy si na ní pochutnáte. Sama o sobě je krkovička plná chuti, a proto nepotřebuje…

Bůčková paštika

Bůčková paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 3,6

Paštika je skvělá jako předkrm nebo jako slané pohoštění pro přátele. Díky domácí přípravě víte, co jíte a navíc můžete paštiku vyladit dle své chuti například přidáním…

marcel

140 min

Hovězí plátky na špeku a pórku

Hovězí plátky na špeku a pórku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nevíte co o víkendu připravit k obědu? Sáhněte po osvědčeném receptu na krásně měkké a šťavnaté hovězí plátky, dušené na špeku a pórku. Pokrm nejlépe doplní sametově…

mika59

75 min

Rybí guláš

Rybí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V kastrolu rozpálíme sádlo, osmahneme cibulku, zaprášíme lžící červené papriky, pokud máme rádi ostřejší může být i trochu pálivé . Když paprika obarví cibulku vložíme…

Dršťková polévka pro fajnšmekry

Dršťková polévka pro fajnšmekry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Dršťky dáme do 5l hrnce, zalijeme vodou, přidáme 2 bobkové listy, masox a celý čerstvý zázvor a vaříme na mírném ohni 3 hodiny. Půl hodiny před koncem varu přidáme na…

duckie

240 min

Staročeský bác neboli liťák

Staročeský bác neboli liťák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Bác je vlastně slaná "buchta" litá na pekáč, silně vymazaný sádlem a vysypaný celým mákem. Těsto zjemňuje strouhaný vařený brambor a dochucuje česnek s majoránkou.…

HELLE

70 min

Domácí prejt

Domácí prejt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Dříve byl prejt výhradně zabíjačkovou záležitostí, dnes jsou ale všechny potřebné přísady běžně dostupné, takže si ho můžete připravit kdykoli na něj dostanete chuť.…

Vaclav Fronek

200 min

1 11 12 13 14 15 171

Naposledy jste si prohlédli