Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Semínka hořčičná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Podzimní čalamáda

Podzimní čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V naší kuchyni jsou různé čalamády velmi oblíbené. Do sklenic můžeme naskládat, co nám zrovna na poslední chvíli dozrálo, než budeme zahradu připravovat na zimu.…

poslirecept

60 min

Masové kuličky plněné kapustou

Masové kuličky plněné kapustou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tyto šťavnaté pečené kuličky z mletého masa v sobě skrývají křupavé kapustičky. Obě chuti k sobě pěkně ladí a navíc je doplníme zajímavým smetanovým dipem, ochuceným…

poslirecept

70 min

Naložená cuketa

Naložená cuketa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Naložená cuketa je skvělým způsobem, jak uchovat letní úrodu této oblíbené zeleniny. Díky nálevu si zachová svěží chuť i vůni. Je vhodnou přílohou k masovým pokrmům,…

mika59

70 min

Květákové sabdží

Květákové sabdží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Indická kuchyně je plná pestrých chutí a vůní. Pod názvem sabdží se ukrývá pokrm z květáku, dušené zeleniny a brambor, který můžeme podávat s rýží nebo plackami. Sabdží…

Indra

70 min

Nakládané  kedlubny

Nakládané kedlubny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kedlubny mají příjemně nasládlou a osvěžující chuť. Pokud připravíte nakládané kedlubny, vychutnat si je můžete kdykoliv v průběhu roku. Jsou skvělé jen tak k zobání…

poslirecept

65 min

Vaječná tlačenka s houbami

Vaječná tlačenka s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vaječná tlačenka s houbami je skvělou pochoutkou, která ozvláštní každý slavnostní stůl. Spojení vajec, voňavých hub a jemného koření vytváří lahodný a svěží předkrm,…

Handour

50 min

Marinované kotlety s koriandrem

Marinované kotlety s koriandrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Plátky vepřové kotlety v tomto receptu dochutí netradiční marináda. Její hlavní složkou jsou tentokrát hořčičné semínko a koriandr. Po prudkém opečení na oleji necháme…

Veruncicka

60 min

Rebarborové chutney

Rebarborové chutney

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Chutney nebo také čatní pochází z Indie a jde o omáčku výrazné chuti. V chutney připraveném z rebarbory se skvěle snoubí její kyselkavá chuť s aromatickým zázvorem,…

danielle72

40 min

Nakládaná cuketa

Nakládaná cuketa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakládaná cuketa s paprikou je svěží a barevná pochoutka, která oživí každé jídlo. Ať už jako příloha ke grilovanému masu, součást obložené mísy nebo jen tak na chleba.…

Montanka

35 min

Křupavé koprové okurky

Křupavé koprové okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na snadné křupavé okurky se sladkokyselou zálivkou budete potřebovat jen pár ingrediencí, a během chvilky vykouzlíte výborný salát k hlavnímu jídlu nebo chuťovku ke…

mika59

15 min

Nakládané ryzce

Nakládané ryzce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ryzce jsou považovány za krále mezi houbami. Pokud se vám podaří mistrný úlovek a bohatě nasbíráte, uchovejte je i na pozdější časy. Naložit je můžete třeba se zeleninou…

poslirecept

60 min

Láčenky a kvašáky

Láčenky a kvašáky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Několik tradičních lahůdek si našlo cestu do srdcí mnoha generací. Mezi tyto pochoutky neodmyslitelně patří láčenky a kvašáky. Tyto speciality přinášejí do každého…

StandaCB

120 min

Sterilované okurky

Sterilované okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Okurky patří mezi nejčastěji připravované domácí zavařeniny. Podle tohoto receptu můžete připravit vlastní chutné a křupavé okurky. Okurky naskládáme do sklenic, přidáme…

Zavařený kedlubnový salát

Zavařený kedlubnový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninový salát ve sklenici, který máte po ruce i v zimě? Není žádný problém! Kedlubny, papriky a okurku doplní červená cibule a koření. Po zalití sladkokyselým nálevem…

Handour

65 min

Zavařené zelené fazolky

Zavařené zelené fazolky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zavařit zelené fazolky není až tak složité, jak by se mohlo na první pohled zdát. Podle tohoto jednoduchého návodu, který můžete obměnit podle vlastní chuti, budete mít…

Handour

55 min

Houbičky nakyselo

Houbičky nakyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Houby nakyselo patří mezi klasické způsoby, jak si uchovat chuť lesa i na zimu. V kombinaci s octovým nálevem, kořením a jemnou sladkostí získávají nezaměnitelnou chuť,…

poslirecept

80 min

Kyselé zelí (bez tuku)

Kyselé zelí (bez tuku)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Tradiční dušené zelí v odlehčené podobě bez zbytečného tuku, ale stále s plnou chutí. Díky jednoduché úpravě si zachová svěžest, vůni i vitamíny – ideální příloha k masu…

Kocmax

40 min

Míchaná zelenina

Míchaná zelenina

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sterilovaná míchaná zelenina v sladkokyselém nálevu spojuje křupavý květák, papriky, okurky a voňavé koření, přičemž zeleninu lze obměnit dle chuti. Skvěle se hodí k…

poslirecept

60 min

Dýňová čalamáda

Dýňová čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zavařování a tím vytvoření zásob na zimu je v Česku populární. Zkombinovat tak můžeme třeba různou zeleninu na čalamádu. Tentokrát použijeme dýni, mrkev, papriku, cibuli…

poslirecept

180 min

1 4 5 6 7 8