Bezlepkové makové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenMakové řezy bez lepku nabízí alternativu pro ty, kteří ze zdravotních důvodů nemohou lepek. Bezlepkové korpusy bývají někdy sušší, ale tento je díky zakysané smetaně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Makové řezy bez lepku nabízí alternativu pro ty, kteří ze zdravotních důvodů nemohou lepek. Bezlepkové korpusy bývají někdy sušší, ale tento je díky zakysané smetaně…
Nadýchané ještě teplé koláčky s povidly a křupavou drobenkou vám krásně provoní dům skořicí a sladkou chutí. Náplň dejte takovou, jakou vaše rodina miluje. Je to snadné…
Vynikající linecký koláč s tvarohovou náplní a meruňkami si zamilujete od prvního sousta. Bohatá tvarohová náplň voní vanilkou a meruňky ji skvěle doplňují. Koláč vám…
Velice snadný na přípravu je tento švestkový koláč. Jemné těsto z polohrubé mouky poklademe půlkami šťavnatých švestek, které doplní mandlové lupínky. Pomyslnou korunou…
Sladký pohár „aneb co se zbylou rýží“ je geniálně jednoduchý a chutný způsob, jak zužitkovat přebytečnou vařenou rýži. Stačí pár surovin jako mléko, ovoce, pudink a za…
Klasické kynuté koláče můžeme připravit netradičním způsobem. Náplň nemusí být jen ve středu koláče, ale můžeme naplnit i jeho okraje, a zkombinovat tak dva druhy náplní…
Nalaďte se na sváteční zimní atmosféru s tímto voňavým smaženým dezertem. Hvězdičky vykrojené z toustů pomazaných marmeládou v těstíčku z provoněné smetany, potřete…
Také si na adventních trzích rádi dáte trochu voňavého svařeného vína? Připravit ho můžete snadno i doma. Navíc přidejte i rozinky, které pěkně nasáknou. Svařák…
Šťavnatá a sladká pečená jablka v křupavé krustě z kukuřičných lupínků pěkně voní po skořici. Dezert připravíme během chvilky a zvládne to i začátečník. Podávat ho…
Pokud si chcete zpříjemnit ráno, vyzkoušejte tuto lahodnou a zdravou snídani. Řecký jogurt provoněný skořicí a čerstvé meruňky opékané na troše ghí stačí posypat…
Buchta s jablečnou náplní z remosky je jednoduchý dezert, který voní po skořici a domácí pohodě. Remoska jí navíc dodá krásně vláčnou strukturu a zlatavou kůrku –…
Mandarinkové řezy jsou osvěžující a nadýchaný moučník, který spojuje jemný piškotový korpus, lehký tvarohový, smetanový krém a šťavnaté mandarinky. Ideální volba, kdy…
Vynikající muffiny s karamelizovanými jablky a oříšky jsou upečené raz dva a pochutnají si na nich i ti, kteří nemohou lepek. Krásně vláčné, a díky koření i voňavé…
Vynikající muffiny s karamelizovanými jablky a oříšky jsou upečené raz dva a pochutnají si na nich i ti, kteří nemohou lepek. Krásně vláčné, a díky koření i voňavé…
Oblíbenou tlačenku tentokrát připravíme v netradiční formě. Ze smetany a jogurtu vyšleháme lahodný základ, do kterého přidáme kousky osvěžujícího ovoce. Spolu s piškoty…
Taštičky z nudlového těsta s povidlovou náplní, která voní po rumu a skořici jsou výborným sladkým obědem. Jejich příprava je trochu pracnější, ale za snahu se vám…
Ruku v ruce přichází s létem také sklizeň jahod, které nejčastěji upotřebíme v různých moučnících. Dort, skládající se z korpusu, tvarohového krému a čerstvých jahod v…
Drobenkový koláč s rebarborou znaly už naše babičky. Jeho příprava je snadná a překvapivě rychlá. Mezi dvěma vrstvami křupavé drobenky se skrývá jemný rebarborový tvaroh…
Moučníky z cukety vynikají svou vláčností a šťavnatostí. Tento litý koláč na plech je navíc úžasně jednoduchý a rychlý, že ho zvládnou připravit i začátečníci. Skvěle…
Cuketa v moučníku? Ano – a výsledek vás mile překvapí! Díky cuketě je perník krásně vláčný, jemný a dlouho vydrží čerstvý. Tento jednoduchý recept si zamilujete jako…
Jemné, nadýchané, plněné lahodným tvarohem. Ať už je připravíte na nedělní odpoledne ke kávě, nebo jako sladkou tečku k rodinnému obědu, jejich vláčné těsto a svěží…
Zdravější mlsání nikdy nechutnalo lépe. Snadno se připravuje, je plné výživných surovin, čokolády, ořechů, medu a navíc bezlepkové. Ideální pro všechny, kdo chtějí…
Tato buchta s cuketou je lahodným a vláčným moučníkem, který překvapí svou jemností a lehkostí. Tento jednoduchý recept spojuje svěžest jogurtu se šťavnatostí…
Žemlovka je oblíbené jídlo naší kuchyně. Věděli jste ale, že jablka v ní můžete vyměnit za cuketu? Zbytek surovin zůstává tradiční – skořice, ořechy, rozinky i vanilka.…