Dýňovo celerové knedlíčky se slaninou a vejci
Recept ještě nebyl hodnocenDýni a celer nastrouháme do hlubší mísy na jemném slzičkovém struhadle. Přidáme sůl, mouku, solamyl, vejce, promícháme a necháme chvíli odpočinout. Pokud bude těsto…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dýni a celer nastrouháme do hlubší mísy na jemném slzičkovém struhadle. Přidáme sůl, mouku, solamyl, vejce, promícháme a necháme chvíli odpočinout. Pokud bude těsto…
V hlubší uzavíratelné nádobě si umícháme z uvedených surovin marinádu.Maso nakrájíme na kostičky zhruba 1cmx1cm a ostatní suroviny na velice drobno. Vše přidáme do…
Všechny uvedené suroviny na marinádu v hlubší nádobce důkladně promícháme, kuřecí maso vykostíme, odstraníme kůže, nařežeme na kousky, vložíme do připravené marinády a…
Mleté maso důkladně promícháme s uvedenými surovinami a necháme alespoň půl hodiny uležet. Mezitím nakrájíme slaninu a cibuli nadrobno a kořenovou zeleninu nastrouháme…
Zapékací misku vymažeme sádlem a větší polovinou brambor nakrájených na plátky poklademe na dno a po okrajích misky. Posolíme a popepříme.Na pánvi usmažíme gazdovskou…
Fazolový salát, dochucený sójovou a sladkou chilli omáčkou, můžete podávat mírně teplý, nebo i studený. Jeho chuť vás příjemně překvapí a pokud patříte mezi milovníky…
Jehněčí pečeně v bylinkách s vinnou omáčkou a bramborovým pyré uspokojí i velmi náročné hosty, ale zvládnout se dá snadno. Podstatné jsou kvalitní suroviny! K…
Vepřové srdce na slanině, má díky rajčatové omáčce a čerstvé paprice ještě výraznější chuť. Ať už pokrm podáváte s bramborem nebo třeba s krupicovými noky, vždy si…
Špecle mají svůj původ v Německu. Dají se připravovat na mnoho způsobů, ať už jako příloha nebo samostatný pokrm. Vyzkoušejte připravit zapečené špecle se slaninou a…
Vyzkoušejte slezinkový guláš s hlívou ústřičnou – pokrm s výraznou chutí, který potěší nejen milovníky tradiční české kuchyně. Hlíva ústřičná dodá guláši jemnost a lesní…