Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slanina Gazdovská - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Toreadorova pánev

Toreadorova pánev

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Všechnu zeleninu očistíme, žampiony překrojíme na polovinu, menší ponecháme vcelku, cibuli nakrájíme na jemné půlměsíčky, papriky nakrájíme na širší proužky.Na pánev do…

Anna Kocikova

40 min

Fazolový salát "pikant"

Fazolový salát "pikant"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Fazolový salát, dochucený sójovou a sladkou chilli omáčkou, můžete podávat mírně teplý, nebo i studený. Jeho chuť vás příjemně překvapí a pokud patříte mezi milovníky…

Anna Kocikova

10 min

Vepřová plec na víně

Vepřová plec na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso opláchneme, osušíme a úzkým delším nožem utvoříme po celé délce masa otvory. Slaninu a mrkev nakrájíme na delší špalíčky a zasuneme do otvorů v mase. Maso pro…

Bramborový salát  "vlhký"

Bramborový salát "vlhký"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Slaninu nakrájíme na menší kostičky a cibuli na jemné půlměsíčky. Vychladlé brambory oloupeme, nakrájíme na cca 5 mm silná kolečka, okurky nakrájíme na velice drobné…

Vepřové na celeru a slanině

Vepřové na celeru a slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřové maso opláchneme a nakrájíme na silnější plátky, které lehce naklepeme a mírně opepříme. Očištěný celer nakrájíme na asi 1 cm nudličky, slaninu také tak, cibuli…

Anna Kocikova

60 min

Kedlubnový guláš "pikant"

Kedlubnový guláš "pikant"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na nudličky, kedlubnu na kostky a feferonku na maličké kousky. Proužky slaniny si dáme rozškvařit, cákneme trošku oleje, přidáme…

Bibinka

40 min

1 2 3 4