Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

21. 1. 2014 16:36

Suroviny

Porce: 4-5

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota11 705 kJ / 2 798 kcal
Bílkoviny196,64 g
Tuky190,73 g
Vláknina15,85 g
Cholesterol572 mg
Sodík7 233 mg
Sůl18,15 g
Sacharidy55,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem k přípravě tohoto jídla použila“Lečo bez zavařování“http://www.toprecepty.cz/recept/22359-leco-bez-zav...

Příloha byly“Špecle-jemné přílohové noky“http://www.toprecepty.cz/recept/29704-specle-jemne...

Těm, kterým se už jen při přečtení názvu použité hlavní suroviny dělá nevolno, doporučuji tento rcp přeskočit. Nechce se mi neustále omílat, že si i takové ušlechtilé zvíře, jako je kůň, může zlomit například nohu.

Těm, kteří problém nemají přeji dobrou chuť:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

24. 1. 2014 18:24

chocolate::-)Děkuji:-K

chocolate

24. 1. 2014 16:21

Krásná úprava hovězího a nočky máme také v oblibě, bodík letí:yes:

Anna Kocikova

22. 1. 2014 20:41

Bibinka:Janinko,byla to vážně dobrota;-):-p

Hrašuľka.Hrašuľka:Hraši,díky za príma komentář.Moc jsem se pobavila:-D

Děvčata děkuji:-K:-K

Bibinka

22. 1. 2014 19:00

Anna Kocikova:Aninko, parádní recept a konina k tomu, to musela být lahůdka. 9.:yes:

Hrašuľka.Hrašuľka

22. 1. 2014 16:53

Anna Kocikova: :yes::yes: No, duša moja drahá, ja veru z koňacinou (alebo koninou:-?) mám veľký problém, lebo som ju už nevidela háááádam a:-!j takých,... nooo veľa rokov.:-((:-(( A keď okolo prebehne nejaký kôň, tak je určite len dvojnohý. :-D:-D:-D
Ale dala by som si :-p:-p:-p:-p:-p:-p, lebo to nemá chybu - aj to pivko - a ešte by zostalo aj k obedu, jáááj, beda tomu koňovi, čo pôjde okolo a bude mať viac ako dve nohy ;-);-);-) (len aby to neboli barle :-!:-?) :-D:-D:-D

Anna Kocikova

22. 1. 2014 13:03

Všem děkuji:-*:-K

varilamyskakasicku

21. 1. 2014 22:41

:-p Aničko, ke mně, s touto dobrotkou;-):-)):yes:

suslajda

21. 1. 2014 20:53

Drahuš opět další dobrota z Tvé kuchyně u nás by rozhodně chutnalo:yes::yes:+

Pajaja

21. 1. 2014 20:25

Aničko! Hovězí můžu jakýkoliv a v jakýkoliv podobě. To Tvoje vypadá úžasně! :-p:-K:yes: +1

zizala

21. 1. 2014 18:10

Špecle jsou k takovým jídlům výborná příloha :yes: Já bych si pochutnala :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koňská kližka hovězí kližka na černém pivu telecí kližka na černém pivu hovězí kližka na zelenině kližka teleci klizka na pivu kližka recepty hovězí klizka na černém na černém pivu kližka v papiňáku klizka konska kližka s lečem klizka v receptech hovězí na zelenine a černém pivu recept klizka na lecu recepty hovězí maso na černém pivu a zelenine hovězí klizka na pivě telecí kližka na zelenině hovězí kližka na zele hovězí kližka na zele teleci klizka do papiňáku

Suroviny: kližka hovězí, slanina gazdovská, lečo, pivo černé, voda, pepř čtyř barev, koření nové koření, rozmarýn, hořčice plnotučná, česnek, masox, sůl, pepř mletý, solamyl, voda

TopRecepty.cz

Kližka v zelenině, na černém pivu - připraveno v papiňáku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dr75