Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetana na vaření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Čertovská jatýrka

Čertovská jatýrka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na sádle zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli. Až zesklovatí, přidáme papriku a chilli, krátce osmahneme a přidáme na kousky pokrájená játra. Zalijeme troškou vody a…

salmi

45 min

Špagety frutti di mare

Špagety frutti di mare

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky, pórek očistíme a nakrájíme na nudličky. V pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme česnek, pórek, očištěné oloupané krevety, maso z…

tajja

30 min

Cuketa ve smetanovo-česnekové omáčce

Cuketa ve smetanovo-česnekové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, dáme do pánve se lžící oleje a opečeme. K orestované slanině přidáme očištěnou a na plátky nakrájenou cuketu, dále očištěný a…

Tvarůžkovo-tvarohová pomazánka

Tvarůžkovo-tvarohová pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Změklé máslo vymícháme s nastrouhanými nebo rozmačkanými tvarůžky a chilli papričkou, chceme-li pomazánku ostřejší, a nakonec i s tvarohem. Dle potřeby (požadované…

Houbová polévka se sýrem

Houbová polévka se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na tuku zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme pokrájené houby a trochu je podusíme, přidáme sladkou papriku, promícháme a zalijeme trochu vodou. Osolíme, přidáme masový…

Losos s koprovým dipem (přelivem)

Losos s koprovým dipem (přelivem)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lososa očistíme, osolíme, opepříme posypeme koprem a zakápneme citronem. Necháme půl hodiny v chladu odležet. Na pánvi zpěníme máslo a vložíme lososa kůží dolů. Po…

Strouhys

30 min

Balkánská omáčka se zeleninou

Balkánská omáčka se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno, dáme do hrnce s rozpáleným olejem osmahnout a přidáme na kostičky nakrájený špek. Cibule nemusí být do zlatova, jen aby byla…

sandyk

45 min

Losos zapečený v sýrovém přelivu

Losos zapečený v sýrovém přelivu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Losos má velmi jemné maso a není cítit rybinou. Máme pro vás inspiraci na chutný oběd, nebo večeři. Ze strouhaného sýru snadno připravíme výborný přeliv, který zapečeme…

Zelňačka se sušenými švestkami

Zelňačka se sušenými švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tradiční zelňačka v neobvyklé, ale dokonalé kombinaci! Kysané zelí, voňavé koření a sladké tóny sušených švestek tvoří polévku, která překvapí a zahřeje. Tento…

1974andrea

50 min

1 17 18 19 20 21 48

Naposledy jste si prohlédli