Těstoviny s brokolicí a hráškem zapečené
Recept ještě nebyl hodnocenOblíbené zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem jsou vděčným a rychlým pokrmem vhodným k obědu i večeři. Zamilujete si ho pro jeho chuť i snadnou přípravu. Spojení…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Oblíbené zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem jsou vděčným a rychlým pokrmem vhodným k obědu i večeři. Zamilujete si ho pro jeho chuť i snadnou přípravu. Spojení…
Křupavý řízek z mletého vepřového masa je doplněný nejen o dávku sýra, ale ještě o svěží strouhanou cuketu. Ta přidá tomuto řízku větší jemnost a šťavnatost. Jako…
Zmrzlina jemná, osvěžující a s plnou chutí malin je letní klasikou, která nikdy neomrzí. Spojení sladkokyselých malin s krémovým základem vytváří dokonale vyvážený…
Tato jemná omáčka, kombinuje šťavnatou cuketu, křupavou slaninu a krémové mascarpone. Skvěle se tak hodí k různým těstovinám. Perfektní volba pro rychlou a chutnou…
Domácí malinová zmrzlina příjemně osvěží v horkých letních dnech. Maliny dodají zmrzlině výraznou barvu, příjemnou kyselkavost a přirozenou sladkost. Jednoduchý recept,…
Tato krémová polévka potěší jemnou chutí, vůní kurkumy a tymiánu i praktickým využitím zeleniny, která by jinak zůstala v lednici. Nakonec ji stačí doladit opečenou…
Jemná krémová polévka z cukety s česnekem a bylinkami potěší milovníky lehké a chutné kuchyně. Rychlá, voňavá a ideální jako předkrm i večeře. Podávejte s čerstvými…
Rychlý a snadný zákusek z listového těsta připravíte právě pomocí tohoto receptu. Stačí listové těsto rozložit na plech, poklást švestkami a zalít smetanovou směsí s…
Cuketa je skvělá letní zelenina, která se dá použít ve spoustě různých receptů. Sama o sobě má ale spíše nevýraznou chuť. Spojení s nivou je pro ni proto ideální.…
Snadná cuketová polévka s nádechem Indie skrývá chutě kurkumy, římského kmínu i zázvoru. Krémové konzistence dosáhnete rozmixováním a přidáním smetany. Hřejivá polévka,…
Polévka s cuketou a strouhanou mrkví má říz díky krémžské hořčici a voní po česneku. Zjemněná je sladkou smetanou a zahuštěná kukuřičným škrobem. Zeleninová polévka za…
Zelňáky s uzeným masem na grilu jsou originální pochoutkou, která spojuje tradiční české chutě s letní grilovací atmosférou. Základ tvoří mleté vepřové maso, kysané zelí…
Zapečené brambory s cuketou, uzeninou, vejci, paprikami a smetanou tvoří jednoduché, ale chutné jídlo z jednoho pekáčku. Kombinace letní zeleniny se zapečeným bramborem…
Jednoduché cuketové ragú plné čerstvé chuti zeleniny. Cibule, paprika, česnek a chilli tvoří voňavý základ, do kterého se přidává cuketa a rajčata. Krátké dušení zachová…
Rychlá směs z drůbežího masa, hub, šunky a sýra, zjemněná trochou smetany, je ideální na křupavé topinky nebo tousty. Díky restování a dušení získá plnou chuť, která…
Spojení kuřecího masa, zeleniny a koření je jednoduché, ale chuťově bohaté jídlo, které voní létem a Itálií. Jemné máslo zvýrazní přirozenou chuť surovin. Cuketa dodá…
Hledáte zdravý, rychlý a chutný oběd či večeři? Vyzkoušejte žampiony restované na másle s bylinkovým šmakounem – kombinaci jemné houby a lehkého rostlinného proteinu.…
Šmakoun na hříbkách je lehký a výživný pokrm s klasickou chutí. Orestovaný šmakoun s cibulkou, zeleninovým vývarem, smetanou a kapkou láku z okurek vytváří jemnou omáčku…
Když venku začíná být sychravo, tato polévka je přesně to, co potřebujete. Voňavé houby, jemná smetana, rozpuštěný sýr a špetka kopru, všechno dohromady tvoří…
Milujete obalované, smažené houby? Vyzkoušejte místo trojobalu připravit sýrové těstíčko. Křupavé, vláčné a nadýchané těstíčko s kmínem, solamylem a petrželkou perfektně…
Hladký krém z kapusty, doplněný restovanými liškami a křupavou slaninou. Polévka má bohatou chuť a jemnou texturu, voní po aromatických liškách a máslové jíšce.…
Kroupová polévka s houbami je poctivá a sytá česká klasika, která zahřeje tělo i duši. Spojení jemných krup s voňavými lesními houbami tvoří dokonalou souhru chutí,…
Je třeba rychle připravit něco dobrého k obědu? Zkuste to pro jednou bez masa. Žampiony v sýrovo-pivním těstíčku stihnete usmažit dřív, než se uvaří brambory, a ještě…
Chutná a aromatická polévka z červené čočky je díky rozvařené luštěnině přirozeně zahuštěná. Nezaměnitelnou chuť i vůni ji dodávají restované lišky a tymián. Polévku na…