Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetana na vaření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Lilek v akci

Lilek v akci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zapečený lilek se sýrem a masem je vydatný a chutný pokrm. Tento recept přináší bohatou směs chutí, kde se sýr krásně rozpustí a propojí s masem, zatímco lilek dodává…

danielle72

75 min

Panenka s červenou čočkou

Panenka s červenou čočkou

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Vepřová panenka se řadí mezi jemná masa a jejich příprava je snadná. Doměkka upečené plátky masa doplníme smetanovou červenou čočkou se slaninou a sušenými rajčaty.…

alena-s

60 min

Lišky na smetaně

Lišky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Lišky jsou perlou mezi houbami pro svou kořenitou a specifickou chuť. Pokud patříte mezi milovníky těchto oranžových krásek, zkuste si připravit lišky na smetaně podle…

Eliza

45 min

Václavky na smetaně

Václavky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Václavky na smetaně jsou lahodným pokrmem pro milovníky houbových specialit. Jemně povařené václavky v krémové smetanové omáčce vytvářejí bohatou a plnou chuť, kterou…

eva hubova

60 min

Ořechová žemlovka

Ořechová žemlovka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žemlovka je jednou z variant na sladké obědy. Zužitkujete na ni hlavně starší rohlíky, které zbyly. Na kolečka nakrájené je stačí obalit v ořechovém sněhu, naskládat do…

Köttbullar

Köttbullar

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vynikající švédský pokrm Köttbullar si zamilujete doslova na první sousto. Jemné a skvěle dochucené masové kuličky v krémové omáčce a brusinkový rozvar tvoří dokonalou…

Segedín podle tety z Kremnice

Segedín podle tety z Kremnice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Segedínský guláš – dokonalé spojení šťavnatého masa, kysaného zelí a smetany, které dává vzniknout jedné z nejoblíbenějších klasik české kuchyně. S knedlíkem na talíři…

IvanDunda

110 min

Polévka rychlovka z čerstvých hub

Polévka rychlovka z čerstvých hub

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nakrájenou cibulku zpěníme na 20 g másla, přidáme nakrájené houby a podusíme s kmínem.Ze zbývajícího másla a mouky připravíme jíšku, kterou rozředíme vývarem (ten může…

MamlajdaD

35 min

Fazolová polévka s jáhlami

Fazolová polévka s jáhlami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Polévky z luštěnin jsou velmi vydatné a v chladných dnech i příjemně zahřejí. Do této polévky navíc kromě fazolí přidáme i jáhly, které ji pěkně zahustí, a smetanu pro…

alena-s

60 min

Trojbarevný mazanec

Trojbarevný mazanec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Trojbarevný kynutý mazanec, který v sobě ukrývá hned tři příchutě, potěší nejednoho koledníka a krásně ozdobí váš sváteční stůl. Jednotlivé části těsta jsou ochucené…

Kanyla

60 min

Jidáše velikonoční

Jidáše velikonoční

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Přemýšlíte co upéct letos na Velikonoce? Zkuste tyto vláčné a lehké, máslem a medem vonící jidáše. Tvarem mají podle tradice připomínat provaz, ale fantazii se meze…

VerkaZabka

55 min

Kulajda se ztraceným vejcem

Kulajda se ztraceným vejcem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční česká polévka plná lahodné smetany, voňavého kopru a lesních hub! Kulajda se ztraceným vejcem je harmonickým spojením jemné kyselé chuti a krémové konzistence,…

Kocmax

40 min

Pepřová omáčka s gorgonzolou

Pepřová omáčka s gorgonzolou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krémovou omáčku ze smetany a zeleného pepře připravíme za pár minut. Výraznou chuť pepře můžeme ještě doplnit slanou gorgonzolou, omáčka tak bude ještě lahodnější.…

lucieblahova

15 min

Jarní nákyp s hráškem

Jarní nákyp s hráškem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jarní nákyp s kedlubnami a hráškem můžete podávat jako lehký oběd či večeři. Výrazná chuť slaniny a parmazánu skvěle doplňuje chuťově méně výraznou zeleninu. Servírování…

poslirecept

40 min

1 35 36 37 38 39 49

Naposledy jste si prohlédli