Losos s omáčkou z kořenové zeleniny - pro nejmenší
Recept ještě nebyl hodnocenLososa omyjeme, osolíme a zabalíme do alobalu. Dáme péct do trouby na cca 150-180 stupňů.Mrkev, celer a petržel nastrouháme. V kastrůlku rozpustíme ghí a zeleninu na něm…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lososa omyjeme, osolíme a zabalíme do alobalu. Dáme péct do trouby na cca 150-180 stupňů.Mrkev, celer a petržel nastrouháme. V kastrůlku rozpustíme ghí a zeleninu na něm…
Maso nakrájíme na malé kousky, brokolici rozebereme na nejmenší růžičky a pokrájíme.V kastrůlku rozehřejeme olej a krátce na něm orestujeme kousky masa. Podlijeme vodou…
Mrkve nakrájíme na kousky, mangold opereme a nasekáme. Pórek nakrájíme nadrobno.V kastrůlku rozehřejem ghí a orestujeme pórek. Přidáme mrkev s mangoldem a solčanku,…
Pokud nemáme uvařené králičí maso, uvaříme ho zvlášť. Poté ho obereme z kostí a nakrájíme na kousky.Pórek nakrájíme nadrobno. Červenou řepu předem uvaříme doměkka.…
Pórek a jarní cibulku nakrájíme na proužky a restujeme na másle. Přidáme brokolici rozebranou na maličké růžičky (nebo i pokrájenou), nakrájenou kapustu a půl hrnku…
Pohanku kroupu zalijeme dvojnásobným množstvím vody, přidáme špetku solčanky, vaříme asi 2 minuty. Odstavíme a necháme cca 10 minut dojít. Klaso nakrájíme na maličké…