Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sůl - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Celerové lasagne

Celerové lasagne

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V tomto výborném pokrmu vynikne v hlavní roli voňavý a lahodný celer. Použijeme ho k vrstvení místo těstovin, jako náplň pak poslouží bílé klobásy. Podáváme s…

poslirecept

40 min

Hruškovo-sýrový koláč

Hruškovo-sýrový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na hruškách je skvělé, že chutnají dobře i ve slaných jídlech. Například s plísňovým sýrem se pěkně doplní - sladkost hrušek vyváží slanou chuť sýra. Ochutnejte tuto…

poslirecept

60 min

Camembert s hřiby

Camembert s hřiby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hřiby nakrájíme na 0,5cm plátky, mírně osolíme, na másle orestujeme a necháme vychladnout. Camembert podélně rozpůlíme, naneseme vrtsvu Gervais promíchaného s mletým…

Výborný závin

Výborný závin

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Uvedené suroviny se smíchají a vyvalují se placky, plní jablkama, mákem, tvarohem.....čím je libo. Hotové šišky klademe na plech vyložený peřícím papírem a dáme do…

Čokoládový fondant

Čokoládový fondant

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slovo fondant pochází z francouzského fondre, tedy „rozpouštět se“. A přesně to tento dokonalý čokoládový dezert udělá ve vašich ústech. Jeho příprava je překvapivě…

IsaraLune

25 min

Velikonoční věnec /s predstihom/

Velikonoční věnec /s predstihom/

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Velikonoční stůl můžeme ozdobit pěkným věncem, na který poklademe malé květy. Připravíme ho z kynutého těsta a naplníme výbornou ořechovou náplní a rozinkami namočenými…

Danculka

70 min

Mazanec Albert

Mazanec Albert

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Asi nikdo z nás si nedokáže představit Velikonoce bez sladkého mazance, plného rozinek a posypaného mandlemi. Jeho příprava není tak složitá, jak se na první pohled může…

janusa

55 min

Tříkrálová sekanice pro Aničku K.

Tříkrálová sekanice pro Aničku K.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mleté maso dáme do mísy, přidáme smetanu, koření, řádně prohňácáme a dáme v uzavíratelné nádobě do lednice, ideálně přes noc. V den D si připravíme dostatečně velký…

Pstruh z Piemonte

Pstruh z Piemonte

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pstruhy osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Rozinky namočíme do vody, ochucené citrónovou šťávou. Cibuli a celer nakrájíme na jemno a zpěníme na…

Smetanový chléb z pekárny

Smetanový chléb z pekárny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Všechny suroviny dáme do pekárny (tekuté,sypké,droždí).Peču na program bezlepkvý chléb (pekárna Moulinex)vychází to na zhruba 2,5 hodiny. Chleba je vynikající. I třetí…

Lucik1986

150 min

Zdravé žitné perníčky

Zdravé žitné perníčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Medové perníčky z žitné mouky, provoněné citronovou kůrou, jsou krásně měkké a v puse se jenom rozplývají. Nechte volnou ruku své fantazii a ozdobit je můžete jak se vám…

lucie2211

40 min

1 1670 1671 1672 1673 1674 2076

Naposledy jste si prohlédli