Králík s játry, restovaný květák s dýní Hokaido (vhodné pro diabetiky)
Jemné a delikátní králičí maso ze hřbetu v kombinaci s králičími játry upečte s voňavým česnekem a bylinkami. Jako přílohu k masu připravte restovanou sezónní zeleninu. Na talíři už jen doplníte čerstvou zeleninou a luxusní oběd je hotový.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 338 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,88 g |
Tuky | 18,45 g |
Vláknina | 15,52 g |
Cholesterol | 594 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 23,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2024 13:41
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík s játry, restovaný květák s dýní Hokaido (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEM9W
Moje poznámka
Králík s játry, restovaný květák s dýní Hokaido (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEM9W
Nejnovější recepty
Čalamáda velmi chutná
Přidáno před 2 hodinami
Stříhaný závin s arašídovou pomazánkou a sušenými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvovo-banánový dort
Přidáno před 5 hodinami
Podzimní rizoto
Přidáno před 17 hodinami
Kořeněný koláč s dýní
Přidáno před 19 hodinami
Kapustičky se zázvorem a česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejznámější české odrůdy brambor: Na salát se hodí luxusní Annabelle, do těsta Lilly. A které jsou vynikající jako příloha?
Mojmír I.: První vládce Velkomoravské říše měl na talíři vepřové z volně pobíhajících prasat a jídlo zapíjel moravským vínem
Vojtěch Vrtiška, vítěz Peče celá země, vydává unikátní kuchařku: Každý recept je tam ve dvou verzích, snazší a těžší, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
Marta D před 6 minutami
Řízky z mletého masa
Marta D před 14 minutami
Karlovarské knedlíky - velmi dobré
zujali před 14 minutami
Hříbkové rizoto (Risotto ai funghi porcini)
JakubSe před 46 minutami
Španělské ptáčky
Jitule82 před 57 minutami
Kuřecí maso na způsob tikka masala
Lucie1001 před 1 hodinou
Rýže dušená v troubě
vaclavagregrova před 1 hodinou
Segedínský guláš
RabaRoman před 1 hodinou
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lisa444 před 1 hodinou
Suroviny:
maso králičí,
játra králičí,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
rozmarýn,
cibule,
květák,
dýně hokkaido,
olej,
cuketa,
rajče cherry
Komentáře