Zeleninové palačinky plněné masem
Recept ještě nebyl hodnocenNetradiční formu palačinky objevíme v tomto receptu. Z nastrouhaných brambor a dalších přísad upečeme velkou placku, kterou rozdělíme a naplníme směsí z kuřecího masa a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Netradiční formu palačinky objevíme v tomto receptu. Z nastrouhaných brambor a dalších přísad upečeme velkou placku, kterou rozdělíme a naplníme směsí z kuřecího masa a…
Netradiční formu palačinky objevíme v tomto receptu. Z nastrouhaných brambor a dalších přísad upečeme velkou placku, kterou rozdělíme a naplníme směsí z kuřecího masa a…
V zájmu šetření a recyklace lze využít i toustový chléb do "těsta". Pokud chcete zkusit rychlovku, použitelnou pro sladkou i slanou náplň, využijte zkušenost s…
Falešná houbová polévka z ředkviček vás překvapí svou chutí i jednoduchostí. Přestože neobsahuje houby, díky speciální úpravě ředkviček získá polévka překvapivě houbové…
Jestli jste si někdy mysleli, že lososa jste už ochutnali ve všechno podobách, máme pro vás recept, který z této ryby udělá učiněnou delikatesu. Kombinace bylinek,…
Jemná vepřová panenka zaslouží krátkou a jednoduchou úpravu. Obalíme ji do slaninového kabátku a po upečení podáváme s pyré z brambor a kořenové zeleniny. K jídlu…
Jemná vepřová panenka zaslouží krátkou a jednoduchou úpravu. Obalíme ji do slaninového kabátku a po upečení podáváme s pyré z brambor a kořenové zeleniny. K jídlu…
Vyfiletovaného amura naporcujeme, nasolíme a nakmínujeme, pokapeme citrónem a necháme 1/2 hodiny odležet. Mezitím si uvaříme čočku - neměla by být rozvařená, ale spíš…
Do mletého masa přidáme nakrájenou trošku osmaženou cibuli, oregano, skořici, vejce, vodu, sůl, pepř a pořádně smícháme. Placičky obalíme v mouce a rychle osmahneme na…
Quiche je francouzský koláč z křehkého těsta. Chuťově neutrální těsto doplňuje výraznější náplň, kterou můžeme různě obměňovat. Tentokrát zvolíme náplň z pórku a…
Quiche je francouzský koláč z křehkého těsta. Chuťově neutrální těsto doplňuje výraznější náplň, kterou můžeme různě obměňovat. Tentokrát zvolíme náplň z pórku a…
Výborný třený rebarborový koláč sklidí u rodiny i návštěvy velký úspěch. Kyselá chuť rebarbory je vyvážená sladkostí mandlového sněhu. Příprava je snadná a koláč je do…
Rajcata a cibuli nakrajime, pridame nastrouhany sunkovy salam a syr, osolime, opeprime, pridame majonezu a zamichame vse dohromady.
Kapra má většina z nás spojeného s vánočními svátky, ale vychutnat si ho můžete i v létě. Grilovaný kapr je krásně šťavnatý a křehký a příjemně voní po koření a kouři.…
Kynuté drobné pečivo má v naší kuchyni velkou tradici. Ať už jde o koláčky či šátečky a různorodé náplně. Tentokrát připravíme z kynutého těsta šátečky plněné…
Rozmrazené plátky pangase dobře vysušíme papírovou utěrkou, osolíme a opepříme je. V misce si vytvoříme těstíčko tak, že smícháme všechny suroviny a cibuli nastrouháme…
Na oleji si rozpálíme cibuli nakrájenou na hrubo. Přidáme zeleninu nakrájenou na kolečka (řapíkatý celer, mrkev a pórek). Dusíme asi 10 minut, do směsi přidáme…
Pokud rádi grilujete a neholdujete masu, nebo zkrátka máte chuť na něco jiného, vyzkoušejte dýni. Tento druh nemusíte zbavovat vrchní slupky. Upečená bude za pár minut a…
Do hlubší pánve nalijeme olej, na kterém zprudka opečeme krůtí prsa. Odložíme je bokem na talíř a na povrchu masa uděláme hlubší zářezy, do kterých vložíme plátek másla.…
Do misky si připravíme mouku, kterou promícháme s paprikou, (může být i pálivá, kdo ji má rád), rybu si nařežeme na menší kusy, obalíme v mouce s paprikou a dáváme…
Chřest omyjeme a škrabkou očistíme od hlavičky ke kořenu. Uvaříme cca 5 minut v horké vodě, osušíme papírovým ubrouskem a obalíme je v hladké mouce, rozšlehaných vejcích…
Chřest omyjeme a škrabkou očistíme od hlavičky ke kořenu. Uvaříme cca 5 minut v horké vodě, osušíme papírovým ubrouskem a obalíme je v hladké mouce, rozšlehaných vejcích…
Králíka opereme, naporcujeme, osolíme. Slaninu nakrájíme na plátky a vyložíme jí celý pekáček. Přidáme porce králíka, celý pepř, poklademe krájenou cibulí. Za občasného…
Lilek nakrájíme na cca 1cm silná kolečka, osolíme a necháme odležet čtvrt hodiny. Potom kolečka osušíme papírovou utěrkou, obrátíme, zlehka osolíme a necháme ležet…