"Italské" řízky

Suroviny

vepřová kýta
sůl
pepř
3 stroužky česneku
75 g rajčatového protlaku (ne kečup)
50 g oleje
2 vajíčka
hladká mouka
strouhanka
bylinky:
medvědí česnek
bazalka
petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové řízky naklepeme, po okrajích nařízneme, aby se nekroutily, osolíme, opepříme a naložíme do marinády z oleje, rajčatového protlaku, utřeného česneku a necháme marinovat 24 hodin.

  2. Potom obalíme v mouce, ve vajíčku, do kterého jsme dali bylinky a ve strouhance. Smažíme na pánvi dozlatova.

Poznámka od kuchařky

Inspirace: Nejlepší recepty od Dony

Komentáře k receptu "Italské" řízky

Předchozí 1 2

Tématické fráze: italský řízek italske recepty italské řízky nejlepší řízky nejlepší italské recepty řízky recept nejlepší řízek recept na řízky italský vepřový řízek recepty na řízky italské řízečky rizky italský řízek recept nejlepší vepřové řízky italská strouhanka jak udělat nejlepší řízky? recept na italsky rizek italský smažený řízek nejlepší vepřový řízek řízek nejlepší recept