Karfiol (květák) so syrom a ančovičkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 479 kJ / 1 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,06 g |
Tuky | 119,72 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 25,88 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2012 20:09
17. 5. 2012 19:15
Citrón dávam, aby karfiol stratil príkry pach a chuť. Navyše sa pri pečení nerozpadne
17. 5. 2012 18:43
Já nevím proč, ale kombinace květáku a smetany je velice zákeřná. Mě tato kombinace vždycky zhořkne a už mě to nechutná, ale vím, že figl na to existuje. Není to náhodou ten citrón?
17. 5. 2012 17:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 13 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 13 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 17 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 43 minutami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 6 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 6 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 6 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 6 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 7 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Kaviárové perly z balzamikového octa si můžeme připravit i doma
Další recepty
Tématické fráze: proč zhořkne květák proč květák zhořkne pečený květák ančovičky pach z květáku zhořkne květák květák zhořkne květákový salát s ančovičkami jak varit s ancovickama
Suroviny: květák, sýr, smetana, máslo, ančovičky v oleji, citron, sůl
Karfiol (květák) so syrom a ančovičkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jzq2
4 názory