Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karfiol (květák) so syrom a ančovičkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 5. 2012 15:23

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 479 kJ / 1 310 kcal
Bílkoviny30,06 g
Tuky119,72 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,70 g
Sacharidy25,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nofrona

17. 5. 2012 20:09

:yes:

amalia amalia

17. 5. 2012 19:15

Citrón dávam, aby karfiol stratil príkry pach a chuť. Navyše sa pri pečení nerozpadne:-))

vseumel

17. 5. 2012 18:43

Já nevím proč, ale kombinace květáku a smetany je velice zákeřná. Mě tato kombinace vždycky zhořkne a už mě to nechutná, ale vím, že figl na to existuje. Není to náhodou ten citrón?:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 5. 2012 17:18

:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: proč zhořkne květák proč květák zhořkne pečený květák ančovičky pach z květáku zhořkne květák květák zhořkne květákový salát s ančovičkami jak varit s ancovickama

Suroviny: květák, sýr, smetana, máslo, ančovičky v oleji, citron, sůl

TopRecepty.cz

Karfiol (květák) so syrom a ančovičkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jzq2