Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hluchavková polévka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

16. 5. 2012 18:58

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 683 kJ / 402 kcal
Bílkoviny6,51 g
Tuky33,22 g
Vláknina5,30 g
Cholesterol 89 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy17,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept je použit z časopisu Apetit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaja

23. 5. 2012 14:05

Tak já si ji zpětně našla. . . Barva pěkná, chuť bude taky pěkná. ;-):yes:+

zizala zizala (moderátorka)

18. 5. 2012 11:19

:-O Zajímavá polévka :yes: A pěkná fotka:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

17. 5. 2012 22:19

Polévka plná zdraví:-)):yes:+

Bibinka Bibinka

17. 5. 2012 21:52

Dooga:tady je vidět, jak nás ta příroda dovede krmit a tak to dělaly naše babičky;-) Až ještě zdraží a bude nám ještě víc ouvej, budeme se k takovým jídlům vracet a rádi;-) Dávám jasnej 9.bod:yes:

Bahula Bahula

17. 5. 2012 21:45

Krásné foto a velmi pěkný recept;-) :yes:+

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 5. 2012 18:34

Vašíku já pomalu začínám pochybovat,že jsi chlap:-Oaž uvidím...:-D:-D:-D
Ty bláho,tak tahle polévečka opravdu nemá chybu a vypadá moc krásně:-K+7:-p:yes:

nofrona

17. 5. 2012 11:28

Zajímavé:yes::yes:

magdalenka magdalenka

17. 5. 2012 10:35

Aj mne sa páči, vyrážam na lov...lákajú ma recepty tohoto typu. :yes:

maris maris

17. 5. 2012 10:30

Další výborná polévka " z českých luhů a hájů ";-):-))
Moc se mi líbí a máš ji i krásně nafocenou;-):yes::yes:+

Dooga Dooga

17. 5. 2012 07:47

1974andrea: Chuť výborná. Dalo by se to trošičku přiblížit třeba špenátovému krému, ale tato je pikantnější.:-p

1974andrea 1974andrea

16. 5. 2012 22:16

Zrovna mi dneska přišel Apetit a koukala jsem na tuhle polévku. Ta chuť mě velmi zajímá. A tys ji zkusil první:-));-)

Dooga Dooga

16. 5. 2012 19:12

A ze samotných květů i med.;-)

spagetka spagetka

16. 5. 2012 19:07

vseumel:jo sbíraj, dělá se z toho i čaj, ale v polévce nemaj chybu ;-);-)

spagetka spagetka

16. 5. 2012 19:06

Páni, ty z tohohle "vobyčejnýho" receptu děláš ouplnou mňamku. Dělala ji moje babka, samozřejmě s normálním olejem (slunečnicovýmú a dííky za připomenutí :yes::yes::yes::yes::-p:-p

vseumel

16. 5. 2012 19:05

Zní to dobře. Jen mě udivuje, že se sbírají hluchavky i v období květu. Určitě to bude dobrota ;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: med z hluchavek hluchavka-recepty vaříme z hluchavek rcepty.z med zhluchavky hluchuvka recept kvety hluchavek polévka z hluchavek

Suroviny: kopřiva hluchavka, pórek, cibule, brambory, olej řepkový, olej lněný, vývar drůbeží, máslo, smetana ke šlehání, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hluchavková polévka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w2mR