Bramborovo - papriková frittata
Recept ještě nebyl hodnocenNa troche oleja orestujeme krátko na plátky narezanú cibuľu a cesnak.Pridáme na tenké kolieska nakrájané zemiaky (asi 3 mm) a opekáme 5 minút.Potom vložíme na kolieska…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na troche oleja orestujeme krátko na plátky narezanú cibuľu a cesnak.Pridáme na tenké kolieska nakrájané zemiaky (asi 3 mm) a opekáme 5 minút.Potom vložíme na kolieska…
Nejdříve uděláme remuládu. Do mísy dáme majonézu, smetanu a další suroviny. Dochutíme dle svého a dáme do lednice uležet a propojit chutě.Hermelín obalíme v trojobalu a…
2,5 x 2,5 krajíčků toustáku -(vyjde to akorát do dortové krabice) namazat pomazánkou, chleba - dala jsem 3 řady na sebe.obmazala česnekovou pomazánkou ,nahoře česneková…
Hermelíny nakrájíme na čtvrtky, cibule na půl kolečka, česnek na plátky, chilli papričku na půlku a rajčata necháme jak jsou, koření smícháme v misce.Na dno sklenice…
Uděláme těsto z mouky, tvarohu, tuku a soli. Je vhodné ho udělat den dopředu a uložit do lednice.Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme cibuli nakrájenou na půlkolečka,…
Sýr nakrájíme na kostky velikosti sousta, cibuli na půlkolečka, česnek na plátky, kapii a suš.rajčata na proužky.Do vhodné nádoby vrstvíme sýr, koření a zeleninu dokud…
Zeleninu nakrájíme na kousky. Sýry nastrouháme na hrubo nebo nakrájíme na kousky. Je to lepší než plátky, sýr se dostane všude.Na zálivku svaříme vodu s octem a…
Hermelíny podélně rozřízněte na poloviny a lžičkou vydlabejte středy.Vydlabaný obsah v misce promíchejte s nasekanými ořechy a utřeným česnekem. Dochuťte solí a pepřem…
Do sklenice na dno rozsypeme část sušené bazalky, na to dáme sušená rajčata a na trojúhelníčky nakrájený hermelín. Takto vrstvíme až po hrdlo.Zalijeme olejem a dáme na…
V oleji rozmícháme grilovací koření s mletou paprikou a Hermelíny v této směsi obalíme.Pak sýry opatrně, avšak důkladně zabalíme do pevného alobalu a utěsníme. Z každé…
S příchodem krásného letního počasí čím dál více vyhledáváme jednoduché a rychlé recepty, které nás u plotny nezdrží celé hodiny. Jedním takovým jsou i nové brambory,…
Hermelín je v Čechách velmi oblíbený. Nakládáme ho, přikusujeme k vínu a také ho zapékáme. Zapečený hermelín je za chvilku hotový, takže je ideální jako rychlá večeře.…
Grilovací sezóna se zvolna začne rozbíhat. Udělejte si zahřívací kolo s grilovanou klasikou - jemným plísňovým sýrem. Doplněný o grilovací koření, bylinky a šunku vás…
Grilovaný hermelín je osvědčená dobrota, která nezabere moc času. Ochutit ho můžeme na mnoho způsobů - hodí se k němu bylinky, pepř nebo pikantnější koření s chilli.…
Patizon je oblíbená plodina netradičního tvaru, díky čemuž je často nazýván jako létající talíř. Snadný a chutný pokrm připravíme z plátků patizonu, uzenin, sýrů a…
Lilek pečený v troubě s hermelínem je lahodná a snadná vegetariánská pochoutka, která potěší vaše chuťové buňky. Jemná chuť lilku se dokonale snoubí s rozpuštěným…
Kloboučky lahodných bedel můžeme zpracovat na mnoho způsobů. Využit je také můžeme jako takové mističky k naplnění. Do ne zcela rozvinutých kloboučků plníme masovou směs…
Nikdo z nás si nedovede představit oslavu bez spousty jednohubek. Mezi ty nejoblíbenější, patří jednohubky se štiplavou česnekovou pomazánkou, které můžete nazdobit dle…
Jednohubky sýrové s olivou jsou rychlým a elegantním pohoštěním, které zaujmou svou jednoduchostí i rafinovanou chutí. Spojení krémového sýra a výrazné olivy potěší…
Italskou pizzu miluje snad každý. Z listového těsta můžete připravit snadný koláč podobný pizze, obložený rajčatovou omáčkou, mozzarellou, hermelínem a spoustou dalších…
Takový nakládaný hermelín, to je nejen hospodská pochoutka. Využijte krátkou, ale intenzivní sezonu medvědího česneku a naložte si dobrotu. Kolečka sýru stačí doplnit…
Hermelín zapečený s vajíčkem vytvoří krémovou, voňavou a dokonale rozplývající se dobrotu, která potěší každého milovníka sýra. Skvěle se hodí jako rychlá večeře nebo…
Velikonoce jsou také obdobím, kdy se snažíme ve spoustě různých pokrmů upotřebit vykoledovaná vajíčka. Nejčastějším a také jedním z nejoblíbenějších způsobů je příprava…
Nadýchaná vaječná omeleta se hodí k snídani i lehké večeři. Je dobré ji doplnit čerstvou bagetkou a zeleninou. Základem jsou vajíčka a ředkvičky, tučný hermelín a…