Těstovinový salát (co dům dal)
Recept ještě nebyl hodnocenUvaříme a scedíme těstoviny (počet je podle vás). Hotové těstoviny dáme do velké mísy a necháme chvilku vychladnout. Mezitím nakrájíme všechnu zeleninu a sýr na malé…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Uvaříme a scedíme těstoviny (počet je podle vás). Hotové těstoviny dáme do velké mísy a necháme chvilku vychladnout. Mezitím nakrájíme všechnu zeleninu a sýr na malé…
Brambory vaříme v kmínové vodě, protože kmín je bylina, která vytáhne z brambor eventuální škodliviny. Všechnu zeleninu mimo cibule umeleme na masovém strojku.Mleté…
Cibuli nakrájíme na kostičky a necháme zesklovatět na olivovém oleji. Přidáme mleté hovězí maso, orestujeme, ochutíme grilovacím kořením, sladkou mletou paprikou a…
Krajíčky chleba potřeme pomazánkovým máslem, poklademe listy hlávkového salátu, na který položíme plátky sýra a kolečka neoloupaných jablek s vypíchnutým jádřincem. Do…
Houby si namočíme alespoň na 1/2 hodiny a pak umeleme nebo nasekáme. Rohliky si také namočíme. Z masa, hub, cibule, vajíček, soli, pepře, česneku a popř. strouhanky…
Jednotlivé řízky nasolíme, posypeme grilovacím kořením a uložíme do olejem vymazané chlebíčkové formy. Rohlíky nakrájíme na kostičky a na sucho opečeme na teflonové…
Vepřové panenky nakrájíme na špalíčky tak, aby na jednu porci vyšly 3 nebo 4 roládičky. Rozklepeme, osolíme, opepříme, položíme pruh šunky podle průměru panenky, na ni…
Tvaroh, máslo a tresku bez oleje pořádně promícháme. Přidáme pár kapek z limety, sůl a pepř. Podle konzistence přidáváme olej z tresky, ale pomazánka by měla být hustší…
Řízky omyjeme, potřeme hořčicí, osolíme, popepříme, hustě poadžikujeme, položíme plátek sýra a přiměřený klínek klobásy, srolujeme, zabalíme do anlické, sešijeme párátky…
Těsto nakrájíme na pruhy. Kratší strana těsta je akorát na dvě plotýnky. Nakrájíme stejně velký plátek těsta.Na těsto rozložíme oblíbené náplně, do rohu každé plotýnky.…
Jak ještě víc ozvláštnit klasický hamburger? Zkuste to podle tohoto receptu. Osmahněte žampiony a přidejte je spolu s volským okem k masové placce a zelenině do opečené…
Domácí křupavý rohlík, plněný sýrem a na povrchu posypaný semínky či solí, je naprosto luxusní záležitost. Příprava sice chvilku trvá, ale odměnou za upečené zlatavé…
Tato svěží roláda se hodí jako předkrm nebo drobné pohoštění pro hosty. Tvoří ji vrstvy šunky a sýra, které pomažeme pěnou z křenového pomazánkového másla a smetany.…
Tyto malé květináčky nejčastěji připravujeme jako jedlý dárek, který zajisté vzbudí obdiv, potěší i zachutná. Můžete dle vlastní fantazie tvořit květinky ze zeleniny…
Máte v plánu pozvat návštěvu? S tímto receptem můžete připravit jednoduché a efektní pohoštění den dopředu. Plátky chleba jsou potírány dvěma druhy pomazánky a…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Jídelníček námořníků na lodích Kryštofa Kolumba: Solené ryby, suchary tvrdé jako kámen i kaše s červy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni
Křehké rohlíčky z kynutého těsta jsou vláčné a božsky chutnají. Stačí jeden trik s kváskem a připravené jsou během pár minut