Suroviny
Porce: podle jedlíků..cca 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 796 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,57 g |
Tuky | 31,60 g |
Vláknina | 44,12 g |
Cholesterol | 621 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 177,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohankové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDqK
Moje poznámka
Pohankové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDqK
Nejnovější recepty
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 9 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 4 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 6 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 7 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 9 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 16 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 16 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 16 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 16 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 17 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty výborné,
pohankové ragu,
recepty výborné z pohanky,
recepty z pohankové mouky,
pohankové válečky,
krokety zdrave,
recepty z pohankové hladké mouky
Suroviny:
pohanka,
vejce,
strouhanka,
česnek,
mouka hladká,
žampiony sterilované,
cibule,
tymián,
majoránka,
sůl,
pepř,
olej,
šunka,
sýr plátkový,
rajče cherry
Komentáře (13)
Je nutné mít ty žampiony sterilované? Nedají se orestovat čerstvé? Díky