Roláda z červené řepy
Recept ještě nebyl hodnocenSlané rolády se skvěle hodí jako pohoštění na různé oslavy. Připravit můžeme například roládu z červené řepy a sýra. Naplníme ji jednoduchou a lehce pikantní náplní z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Slané rolády se skvěle hodí jako pohoštění na různé oslavy. Připravit můžeme například roládu z červené řepy a sýra. Naplníme ji jednoduchou a lehce pikantní náplní z…
Brokolice je velmi zdravá, obzvlášť když ji jíme zasyrova. Její chuť si vychutnáme v jednoduché sýrové pomazánce, kterou zjemníme zakysanou smetanou. S kouskem čerstvého…
Tato jednoduchá pochoutka spojuje jemnou bylinkovou pomazánku s křupavým pečivem, je tak ideální jako rychlé pohoštění pro návštěvy. Připravte si zdravé a chutné…
Zapékané chlebíčky jsou skvělým řešením pro rychlou a chutnou večeři, která potěší celou rodinu. Křupavý základ, voňavá náplň a zapečený sýr zvládne dokonalou kombinaci,…
Pokud vám zbyly bramborové knedlíky a vy nevíte co s nimi, pak můžete vyzkoušet následující recept. Smažené bramborové knedlíky v těstíčku jsou plněné šunkou a sýrem.…
Lehká a lahodná pomazánka je skvělou volbou pro rychlou a chutnou svačinu. Jemná chuť kuřecího masa se dokonale doplňuje s pikantním aroma pórku a skvěle se hodí na…
Pohanka je pseudoobilovina s nezaměnitelnou, zemitou chutí, která se na našem území pěstovala pro svou nenáročnost a výživové vlastnosti. Tato polévka kombinuje skvělou…
Objevte kouzlo tradičních kynutých vdolečků ve slané variantě. Nadýchané těsto doplněné pikantními či sýrovými náplněmi je skvělou volbou na snídani, svačinu nebo lehkou…
K svátkům jara patří také pomazánka z vajíček uvařených natvrdo. Vyzkoušejte do ní přidat medvědí česnek, dodá jí příjemně štiplavou chuť. Pomazánku si nejlépe…
Pokud vás již omrzeli sladké palačinky, můžete vyzkoušet tyhle slané, plněné a bohatě sypané na povrchu. Zapečením sýrů a nádivky vznikne dokonalá kombinace chutí.
V tomto svátečním jídle se skvěle snoubí jemná chuť květáku s delikátními krevetami a krémovou sýrovou omáčkou, která voní bylinkami. Krevety jen krátce opečeme a…
Rozlučte se s jarní únavou s ředkvičkovou pomazánkou. Posílíte organismus a zbavíte se všech bacilů. Čerstvé ředkvičky skvěle osvěží a společně s tvarohem a sýrem, tvoří…
Krémová chřestová polévka je oslavou jarní sezóny na talíři. Vyniká svou jemnou chutí, hladkou konzistencí a svěžím aroma čerstvého chřestu. Doplněná o kapku smetany je…
Jedním z prvních druhů jarní zeleniny jsou ředkvičky. Díky své chuti se hodí pro přípravu dobré polévky. Krémová polévka provoněná bylinkami, zjemněná smetanou a sýrem,…
Nadýchané palačinky s jemně pikantní chutí medvědího česneku proměníte v efektní jednohubky, které ozdobí každou obloženou mísu. Svěží zelenou barvou zaujmou na první…
Talíř horké zeleninové polévky dobře zasytí a příjemně zahřeje. Pokud máte doma velkou úrodu kedluben, připravte z nich lahodnou polévku, kterou podáváme s rozpečenou…
V jednoduchosti je mnohdy skryto mnohem víc. Třeba jako v těchto pečených bramborách. Do každé uvařené brambory vyhloubíme prostor, ten naplníme ředkvičkovým tvarohem a…
Zeleninová krémová polévka spojuje čerstvou cuketu a sladký hrášek s bohatou sýrovou chutí, čímž vytváří dokonalou harmonii chutí a textur. Ještě lépe bude chutnat s…
Mladé cukety lze jednoduše proměnit v elegantní předkrm nebo originální letní večeři. Soudky vydlabané z cukety, plněné krémovou směsí a šunkou, zapečeme dozlatova,…
Hledáte recept na snadný předkrm nebo lehký hlavní chod? Vyzkoušejte opečenou cuketu přelitou omáčkou z hermelínu. Jemnost cukety se krásně doplňuje s výrazností sýra.…
Skvěle zahřeje, zasytí i potěší. Ať už si ji dáte jako předkrm, nebo hlavní chod. Rychlá na přípravu, ideální pro dny kdy je sezóna cuket v plném proudu. S voňavým…
Drobné slané pečivo uvítáme jak na pohoštění, tak i třeba na svačinu s sebou na výlet. Jednoduché plněné bochánky můžeme připravit z listového těsta. To naplníme…
Když venku začíná být sychravo, tato polévka je přesně to, co potřebujete. Voňavé houby, jemná smetana, rozpuštěný sýr a špetka kopru, všechno dohromady tvoří…
Listové těsto jde plnit různými náplněmi, ať už sladkými či slanými. V dnešní době je k dostání i jeho rozválená verze, a tak je jeho použití opravdu jednoduché a rychlé…