Pečená tarhoňa s restovanou zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenTarhoňu restujeme na oleji dokud trošinku nezrůžoví. V té chvíli ji zalijeme vodou-vždy 1 díl tarhoni a 2 díly vody. Osolíme a dáme do trouby. Pečeme, dokud se voda…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tarhoňu restujeme na oleji dokud trošinku nezrůžoví. V té chvíli ji zalijeme vodou-vždy 1 díl tarhoni a 2 díly vody. Osolíme a dáme do trouby. Pečeme, dokud se voda…
Cibuli pokrájíme na jemno, osmažíme na oleji, přidáme houby, chvilku restujeme - 2-3 minutky, pak přidáme tarhoňu, pak dáme vodu (na 2 hrnky tarhoni dávám 3 hrnky vody) …
V pekáčku vhodném do trouby necháme zpěnit na oleji drobně nakrájenou cibuli. Přidáme tarhoňu a společně restujeme, až začne tarhoňa lehce zlátnout. Ke konci přidáme…
Tarhoňu uvaříme v osolené vodě cca 8 minut, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené drůbeží maso,…
Kostky masa osmažíme na pánvi s trochou oleje, osolíme, opepříme, přidáme krájenou zeleninu a ještě chvilku restujeme.Tarhoňu na oleji osmahneme v hrnci do světle hněda,…
Maso nakrájíme na větší kostky a poprášíme moukou. Cibuli nakrájíme na drobno, česnek na plátky a mrkev na kolečka. Na sádle opečeme cibuli s česnekem. Když začne cibule…
Maso pokrájíme na kostky, kořenovou zeleninu nastrouháme, cibuli nakrájíme nadrobno a fazolkové lusky pokrátíme.V pánvi na sádle osmahneme cibuli s kořenovou zeleninou a…
Mrkev i cuketu nakrájíme na malé kousky.V kastrůlku rozehřejeme ghí a na jemném plameni na něm několik minut opékáme tarhoňu, stále při tom mícháme.Přidáme mrkev a…
Cibuli nakrájíme na jemné proužky, žampióny na hrubší plátky. Kuřecí maso nakrájíme na kostky a naložíme je na chvíli do připravené směsi. Směs na naložení kuřecího…
Na oleji orestujeme tarhoňu dohneda (pozor na spálenie, treba sústavne miešať). Zalejeme vodou, osolíme a dusíme domäkka.Na troche oleja opražíme nadrobno narezanú…
Cibuli i česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Mrkev a brambory očistíme a nakrájíme na malé kostičky, řapík na proužky.V hrnci rozehřejeme olej a krátce na něm opečeme…
Do malého kastrólika dáme všetky ingrediencie na zálievku, privedieme k varu, odstavíme a necháme vychladnúť.Tarhoňu uvaríme, scedíme.Vajcia uvaríme na tvrdo.Na oleji…
Králičí nohy omyjeme a z obou stran osolíme. Cibuli nakrájíme na kolečka.Pekáček hustě poklademe sádlem a položíme na něj králičí nohy. Posypeme mletým kmínem a zasypeme…
Roštěnky po obvodu nařízneme, opepříme, osolíme, potřeme olejem a v rozpáleném oleji z obou stran orestujeme.Dáme stranou a do výpeku přidáme na kostičky nakrájenou…
Na trošce oleje nebo rozpuštěném másle dosklovata osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme osmažit i drobně pokrájený řapíkatý celer, papriku a nasekaný česnek.Po krátkém…
Slaninu, cibuli a česnek nakrájíme na drobné kousky. Maso nakrájíme na menší kostky. Na sádle vyškvaříme slaninu, přidáme cibuli a po chvíli i česnek.Do zezlátlé cibule…
Tekvicu ošúpeme, očistíme od jadierok a nastrúhame na špeciálnom strúhadle ( robí dlhé a hrubé rezance ). Na troche oleja orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme…
Na pánvi, na troše oleje osmahneme cibuli hezky do voňava a na ní pak i krájené uzené maso. Přidáme květák, rozebraný na malé růžičky, pepř a Drákulovu smrt, podlijeme…
Fazole namočíme do studené vody večer před vařením. Druhý den vodu slijeme a dáme čerstvou, jen tak, aby byly fazole zalité a průběžně doléváme.. Přidáme koření bez soli…
Cibuli pokrájíme na kostičky a dáme na zhruba lžíci sádla osmažit dosklovata. Poté přidáme osmažit na kostky pokrájené maso, které osolíme a opepříme. Když se šťáva…
Na oleji osmahneme drobně krájenou cibuli a na ní osolené a opepřené kousky masa.Přihodíme na kousky krájené košťály brokolice, krájený česnek, přilijeme smetanu a…
Na pánvičce rozpálíme olivový olej a vsypeme na něj tarhoňu. Za stálého míchání několik minut opékáme, než kuličky tarhoni začnou získávat zlatavě hnědou barvu.Špenátové…
Kuřecí maso nakrájíme na kostky osolíme, opepříme a přidáme živáňské koření, zamícháme. Necháme aspoň hodinku v chladu odležet. Cibulky si očistíme a nakrájíme na…
Řízky osolíme,naklepeme,obalíme ve strouhance, vejci a osmahneme na oleji dozlatova.z kečupu a hořčice si uvaříme omáčku, přidáme bazalku, případně ochutíme podle…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Báječné zmrzlinové „překvápko“: Připravte si na Silvestra bombastické ledové dezerty
Dokonalá domácí pařížská šlehačka: Pro přípravu stačí jen dvě suroviny, jeden krok se však nesmí podcenit
Slavné omáčky: Víte, že holandská omáčka ve skutečnosti pochází z Francie? Základem ale muselo být holandské máslo!