"Rizoto" z tarhoni a drůbežího masa

Jana Remkova Kuchařka:

1-2 porce Drůbeží maso 47 názorů

516
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Suroviny

100 g tarhoně
1 bílá paprika
1 rajče
Nyní v akci
1/2 cibule
Nyní v akci
hrst mraženého hrášku
hrst mražené zeleniny -(nemusí být)
200 g drůbežího masa -(prsíčko, steak)
sůl
pepř
olivový olej
tvrdý 30% sýr na postrouhání
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Tarhoňu uvaříme v osolené vodě cca 8 minut a propláchneme.

  2. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme na kousky nakrájené drůbeží maso, osolíme, opepříme, přihodíme hrášek a na kousky nakrájené rajče a papriku, popř. mraženou zeleninu.

  3. Vše promícháme a vložíme do trouby na cca 25 minut na 200°C. Hotové posypeme sýrem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: "Rizoto" z tarhoni a drůbežího masa

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Oskeruska: Děkuji, to mne těší. Každý si může cokoliv upravit tak, aby to pro něj bylo k jídlu a chutnalo mu to;-)

    Odpovědět

  • Oskeruska Oskeruska

    Mirne jsem si to upravila-drzim jaterni dietu. Opekla jsem maso na sucho,misto cibule dala porek a misto mrazene zeleniny kukurici. Pridala jsem bazalku.Bylo to vyborne :-p:-K:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    evosheek: Máš pravdu!!:-)):yes:

    Odpovědět

  • evosheek evosheek

    Ač nejsem Maďar, tvrdím, že domácí tarhoňa je dobrá a téměř geniální surovina.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    dublin.in: Já mám teď tarhoňu ze Slovenska, taky za 15 kč. Jsem ráda, že obohatila moji kuchyni;-)

    Odpovědět

  • dublin.in dublin.in

    Hurááá tarhoňu jsem objevila v jedné ze zdravých výživ za lidových 15 Kč, takže už se těším a v nejbližší době se na to vrhnu. Chtěla jsem dělat rizoto se sójovým masem, ale tohle nejspíš zvítězí :-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Irule:;-);-)

    Odpovědět

  • Irule Irule

    :-O mňam :-p:yes:, tak tomu neodolám ;-):-p:-K

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    dublin.in:;-)

    Odpovědět

  • dublin.in dublin.in

    Super, díky moc. Snad ji už konečně někde objevím :-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Přidávám foto tarhoni, ale jsou i jiná balení.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    mata3636: Dobrý nápad, vyzkouším, díky moc;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    dublin.in: V Lidlu opravdu byla, když ho tady otevřeli a dokonce za neuvěřitelnou cenu 10kč! Bohužel, jen při otevření:-((, pak už nebyla ani za cenu, za jakou se běžně prodává cca 25 kč. Já mám teď půlkilovou ze Slovenska za 25 kč. Jinak tady bývá v Tesco-Expres;-) Už je skoro 11 hodin v noci. Pokud si vzpomenu, zítra ten sáček vyfotím;-) Andreo, díky za záskok:-)

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    dublin.in:Je to menší sáček, velikostí jako čočka nebo hrách;-)

    Odpovědět

  • mata3636 mata3636

    Zbožňujem tarhoňové rizoto, ale ja robím také redšie a syr nedávam na vrch porcie, ale do horúcej šťavy primiešam nastrúhaný tvrdý syr, potom tarhoňu a už len "bager" do ruky a ideme na to. K tomu v zime cviklu a v lete paradajkový šalát - no mňam. Kruci, ja mám hlad;-)

    Odpovědět

1 2 3 4 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo