Tvarohovo - čokoládové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny na těsto smícháme, propracujeme a dáme odpočinout do lednice. Na náplň našleháme tvaroh se smetanou - té dáme nejprve menší množství, podle potřeby můžeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Suroviny na těsto smícháme, propracujeme a dáme odpočinout do lednice. Na náplň našleháme tvaroh se smetanou - té dáme nejprve menší množství, podle potřeby můžeme…
Mouku a sladidlo promícháme na vále, uděláme důlek, rozklepneme do něj vejce a přidáme na menší kousky nasekanou Heru a citr.kůru. Všechny suroviny na vále rukama rychle…
Utřeme máslo s cukrem, přidáme tvaroh, smetanu a vejce. Promícháme a postupně přidáme ostatní suroviny. Zpracujeme v těsto. V případě potřeby přisypáváme mouku. Vyválíme…
Z prísad vymiesime cesto a dáme ho do okrúhlej formy, pričom vydvihneme okraje. Zmiešame všetky prísady na náplň. Na cesto navrstvíme náplň a dáme piecť do rúry na…
Všechny suroviny na těsto spojíme na vále dohromady a uložíme do lednice na půl hodiny odpočinout. Pak 2/3 těsta trochu rozválíme, přeneseme do větší kulaté koláčové …
Nejprve si připravíme kvásek. Dvě naběračky vlažného mléka + 2 špetky cukru + 2 špetky hladké mouky + droždí dáme do hrníčku a necháme vzejít asi 10 minut. Do mísy…
Ze surovin zpracujeme těsto. Poté vykrajujeme hřebeny, které upečeme do růžova. Na hřebeny nastříkáme krém a stuhlé smočíme v čokoládě.
Do pekárny vložíme suroviny v pořadí tekuté, sypké (tuk vlijeme rozehřátý) a zapneme program Těsto. Vykynuté těsto rozdělíme na dílky, z každého vyválíme ovál,…
Ze všech surovin vypracujeme těsto.Vyválíme placku a plníme jablíčky, nastrouhanými nahrubo, ochutíme skořicí, oříšky, brusinkami. Pokud jsou jablíčka sladká, nedáváme…
Těsto - smícháme v míse všechny přísady a promneme na jemnou žmolenku. V druhé míse rozetřeme tvaroh a jogurt a vyšleháme s mlékem a cukrem do hladkého krému, přidáme…
Oba tvarohy, mouky, vejce, nasekaný tuk zpracujeme ve vláčné hladké těsto. Promísíme rukama, až se nebude lepit a uděláme bochánek, který odložíme do chladu aspoň na 30…
Ze všech přísad uhněteme těsto, zabalíme do folie a dáme do lednice odpočinout, nejlépe do druhého dne. Druhý den povolené těsto vyválíme na plát cca 3-4 mm, vykrajujeme…
Jako první si slepíme po dvou piškoty marmeládou, taky vymažeme a vysypeme formu. Žloutky, cukr a tuk utřeme, přidáme po částech a střídavě mléko o pokojové teplotě,…
Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a zapnemew program Těsto. Vykynuté těsto propracujeme a rozválíme na delší a užší ovál, bohatě posypeme krájeným sušeným…
1. těsto: Sypké suroviny smícháme, přidáme smetanu a Heru a na vále ručně vypracujeme těsto tak, aby se nelepilo. Jde to velmi rychle, v případě lepivosti přidat…
Suroviny smícháme, těsto ať má konzistenci jako třené, vylejeme na plech vyložený papírem a pečeme.Hotový moučník polejeme čokoládovou polevou a dozdobíme ořechy
Mouku smícháme s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem, přidáme ostatní ingredience a vypracujeme těsto. Z těsta vyválíme 2 placky na velikost plechu. První placku…
Do domácí pekárny dáme nejdříve mléko, vejce, máslo, poté mouky smíchané s cukrem a solí a nakonec navrch rozdrobíme droždí. Zapneme program Příprava těsta. Po vykynutí…
Ze surovin zpracujem těsto, které necháme 2 hodiny odstát. Děláme v ruce bochánky, na vále sklenkou uděláme doprostřed důlek. Plníme nápní (promíchame nastrouhanou…
Na upečené vlažné těsto si rozetřeme punčovou náplň a necháme zchladnout. Na tu natřeme kokosový krém:máslo ušleháme s cukrem, přidáme spařený kokos a přišleháme tvaroh.…
Měkkou heru smísíme s moukou, smetanou a solí. Necháme uležet v lednici alespoň hodinu, ale je možné ponechat přípravu na další den. Mezitím spojíme mletou šunku,…
Těsto: 125 g tuku, 125 g moučkového cukru, 1 vejce, 1 vanilkový cukr, 250 g hladké mouky, 1 ČL prášku do pečiva, z těchto surovin vypracujeme těsto, které vytlačíme do…
Prosijeme hladkou mouku s moučkovým cukrem. Přidáme změklou Heru a vypracujeme těsto.Hotové těsto zabalíme do potravinové fólie a dáme do ledničky asi na 2 hodiny. Není…
Bílky vyšleháme se špetkou soli do tuhé pěny, (trochu - cca 5 lžic - dáme bokem na tmavší kakaové těsto). Cukr se žloutky vyšleháme do nadýchané pěny, až skoro zbělá.…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Špagety s medvědím česnekem à la carbonara: Stačí na ně jen pár surovin, levou zadní je zvládne i začátečník a skvěle chutnají
Jak na bramborový guláš? S červenými fazolemi bude sytější, klobása ho navoní a mletá paprika dodá tu správnou barvu i chuť
Šťavnaté broskve neboli perská jablka jsou považována za symbol dlouhověkosti. Víte, proč?