Brokolicové karbanátky pečené v troubě
Recept ještě nebyl hodnocenBrokolice je velmi chutná a zdravá. Ve formě karbanátků jistě zachutná i lidem, kteří její chuť jinak nemají moc v lásce. Díky tvarohu jsou krásně šťavnaté. Připravíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Brokolice je velmi chutná a zdravá. Ve formě karbanátků jistě zachutná i lidem, kteří její chuť jinak nemají moc v lásce. Díky tvarohu jsou krásně šťavnaté. Připravíme…
Domácí pribináček je jemný a krémový dezert, který si snadno připravíte z pár základních surovin – bez zbytečných přísad a přesně podle své chuti. Tato oblíbená…
Nevíte jak zužitkovat kedlubny ze zahrádky? Připravte z nich snadnou a lehkou pomazánku s tvarohem a vejci, bude tak bohatá na bílkoviny. Vychutnejte si pomazánku na…
Tento koláč je opravdu velmi rychlý na přípravu. Stačí připravit drobenku, polít vyšlehaným tvarohem, poklást oblíbeným čerstvým ovocem, zasypat zbylou drobenkou a dát…
Chcete si upéct voňavé koláče jako od babičky, ale bez zdlouhavého tvarování? Stačí rozválet těsto na plech, udělat důlky, naplnit tvarohem, ovocem a drobenkou – a pak…
Do mísy dámě měkký tvaroh, přidáme zakysanou smetanu, citronovou šťávu a mletou papriku. Všechno dobře promícháme a necháme asi jednu hodinu v chladu. Sladkokyselé…
Horké letní dny si žádají dezerty osvěžující, lehké a plné ovoce. Ale nemusí to být zrovna koláče či bublaniny. Vyzkoušejte třeba tyto luxusně vypadající poháry, kdy…
Korpus: vejce vyšleháme s cukrem do bohaté pěny, přidáme vodu s olejem, promícháme, přisypeme mouku, skořici a kypřidlo, vše ještě řádně promícháme, těsto nalijeme do…
Celá vejce s cukrem šleháme do husté pěny, minimálně 5 minut, znásobí svůj objem a pěna je skoro bílá.Vmícháme lehce prosátou mouku, nalijeme na plech vyložený pečicím…
Kolik je hospodyněk, tolik je snad i variací bábovek. Dnes tu pro vás máme recept na bábovku plněnou tvarohem. Recept není nijak složitý, ani nezabere příliš času.…
Pomazánka ze sýra s modrou plísní vyšlehaná do jemné nadýchané pěny se skvěle hodí na chlebíčky, či jednohubky. Potřeba surovin, ani příprava nejsou náročné a zvládne je…
Pokud si chcete dopřát opravdovou lahůdku, upečte si marcipánovou štólu s tvarohem. Je úžasně vláčná a plná marcipánu, oříšků, višní a rozinek. Ano, je sice víc než dost…
Změklé máslo promícháme s tvarohem a zaděláme hladkou moukou do požadované konzistenceVyválíme, vykrájíme, pečeme, obalujeme v moučkovém nebo vanilkovém cukru (domácí…
Tvaroh utřeme s mlékem a žloutkem, přidáme olej, mouku s práškem a sůl. Vypracované těsto dáme asi na půl hodiny přikryté odležet do chladničky. Pak vyválíme plát,…
Z tvarohu, utřeného česneku, majonézy a soli ušleháme krémovou pomazánku (můžeme přidat pár kapek smetany nebo mléka). Každou tortillu vložíme na pár vteřin do…
Vlažné mléko smícháme ve vyšším hrnci nebo míse s rumem, cukrem, skořicí, citronovou kůrou a droždím. Přisypeme mouku, vše řádně promícháme v hladké těsto, hutnější než…
Lahodná pomazánka z tvarohu a másla, okořeněná mletou paprikou, to je oblíbená budapešťská pomazánka, která dříve byla k dostání v každém lahůdkářství. Přidejte do ní…
Dia vánočka je skvělá pro všechny, kteří si chtějí vychutnat tradiční vánoční pečivo i bez cukru. Tato lehká a jemná varianta vánočky si uchovává svou klasickou vláčnost…
Tuto svěží pomazánku připravíme snadno z tvarohu a zakysané smetany. Obojí stačí smíchat s nasekanou jarní cibulkou, která pomazánce dodá svou typickou chuť. Pomazánku…
Spojení jemného tvarohu, krupice a šťavnatého sezónního ovoce vytváří ideální letní moučník, který osvěží a potěší. Tento jednoduchý koláč zvládnete bez kynutí i…
Žloutky utřeme s cukrem a měkkou herou do pěny. Přidáme tvaroh a znovu třeme, přidáme vanilkový cukr, citronovou kůru, rum nebo rumovou tresť, mléko, vmícháme mouku…
Jednoduchý a vláčný tvarohový koláč s ovocem podle sezóny, v tomto případě s broskvemi. Kombinace jemného těsta, tvarohu a šťavnatého ovoce potěší všechny milovníky…
Vymažeme pekáček tukem a vysypeme polohrubou moukou. Do mísy dáme máslo, cukr, vejce a vyšleháme. Přidáme kakao s vodou a opatrně promícháme, pak ještě prošleháme.…