Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hořčicová omáčka

Hořčicová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V našich končinách jsou omáčky velmi oblíbeným pokrmem všedních i svátečních dnů. V tomto receptu najdete jednoduchý návod na přípravu lehce pikantní hořčicové omáčky s…

1974andrea

85 min

Sekaná "svíčková"

Sekaná "svíčková"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Svíčková omáčka je klenotem české kuchyně a vlastní verze je chloubou každé kuchařky. Použitím mletého masa její přípravu zjednodušíte. Zde máte recept, podle kterého se…

recepty73

90 min

Jelení kýta na víně

Jelení kýta na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Cibuli nakrájejte nadrobno. V hrnci rozpalte olej a cibuli opékejte, dokud nezačne hnědnout. Kořenovou zeleninu pokrájejte na kostky (1,5 – 2 cm) a přidejte k cibuli. Za…

Vareniste.cz

180 min

Svíčková z vepřového

Svíčková z vepřového

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Libové vepřové maso odblaníme, prošpikujeme, osolíme, opepříme a celé potřeme olejem. Pak jej dáme na chvíli do chladu a připravíme ostatní suroviny.Očistíme kořenovou…

Steak z krkovičky

Steak z krkovičky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krkovice je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Zde je upravena s bylinkami a česnekem jako…

taddy1

30 min

Toskánský bůček

Toskánský bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hledáte nápad, jak připravit ten pěkný bůček, co se na vás smál z vitríny v obchodě? Pak ho zkuste pěkně naložit do bylinek a pomalu upéct. Věřte, že s tímhle receptem…

JanaDorazinova

350 min

Pečené kančí maso

Pečené kančí maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Pečené kančí maso s cibulí a česnekem je skutečným pokladem pro všechny milovníky zvěřiny. Zvěřina má plnou chuť a při správné úpravě je křehká a šťavnatá. Její sezóna…

lucie2211

105 min

Česká svíčková na smetaně

Česká svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Svíčková na smetaně patří mezi české národní poklady. Připravte rodině a blízkým tradiční a léty prověřený pokrm s křehkým a šťavnatým hovězím masem, vynikající omáčkou…

MiskaM

160 min

Gratinovaná dýně s bramborami

Gratinovaná dýně s bramborami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pokud máte rádi gratinované brambory, pak musíte vyzkoušet i tuhle variantu s dýní. Dýně brambory krásně chuťově doplňuje a spolu tvoří výbornou přílohu například k masu…

mika59

60 min

Kančí guláš na víně

Kančí guláš na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Výborný kančí guláš připravíme z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme zalitou vínem a vývarem. Na závěr dochutíme a…

terezicka1

115 min

Rajská z čerstvých rajčat

Rajská z čerstvých rajčat

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Sladkokyselá rajská omáčka připravená z čerstvých rajčat má úplně jinou chuť než ta z protlaku. Jemná, voňavá a plná slunce – skvěle ladí s masem i knedlíkem a potěší…

Marta

50 min

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou je jídlo s výraznou chutí zvěřiny, kterou zjemňuje sladkokyselý dotek brusinek. Tento tradičně laděný pokrm v sobě spojuje robustní maso…

rebeka

80 min

Sekaná

Sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Za málo peněz, hodně muziky. Tímto rčením by se dalo označit i toto navenek obyčejné jídlo, které ale dokáže zároveň být pokrmem, po kterém se jen zapráší. Hodí se k…

Yorkshirský puding

Yorkshirský puding

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Znáte yorkshirský pudding? Nenechte se zmýlit názvem, nejedná se o klasický pudink, ale o tradiční britskou slanou přílohu k masu. Yorkshirský pudding podáváme…

1 2 3 4 5 93