Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Candát na másle a bylinkách

Candát na másle a bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Očištěné, omyté a osušené filety, předem vyndané z lednice, osolíme a opepříme po obou stranách. Než je vložíme na pánev, přidáme bylinky nasekané nahrubo a zlehka…

Žampiony s česnekem a bylinkami

Žampiony s česnekem a bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na pánvi smažené kořeněné žampiony podáváme jako samostatné jídlo s čerstvým pečivem, nebo jako vynikající přílohu k masu. Také můžeme smažené houby rozložit na krajíčky…

aadulka

17 min

Rump steak v bylinkách Videorecept

Rump steak v bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rump steak je opravdu velmi libové a šťavnaté hovězí maso, které tepelně připravujeme jen krátce. Spojení s bylinkami, jako je rozmarýn a tymián, k masu dokonale ladí.…

Krémová žampionová polévka

Krémová žampionová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Ochutnejte tuto vynikající, jemnou, krémovou polévku, která vás zahřeje a zasytí. Tato polévka má díky sušeným houbám a žampionům výraznou houbovou chuť a příjemně voní…

hilgertom

55 min

Znojemská pečeně s rýží

Znojemská pečeně s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Znojemská omáčka ochucená nakládanými okurkami je klasikou, kterou známe z jídelen. Tentokrát ji připravíme z vepřového masa, které orestujeme spolu s kořenovou…

MiskaM

100 min

Babiččina hrachovka

Babiččina hrachovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hrachovou polévku můžete uvařit na různé způsoby, tato je se zeleninou, uzeným masem a bez zahuštění moukou. Pochutnáte si na ní hlavně v podzimních a zimních měsících.

toprecepty.cz

70 min

Pečené kančí maso

Pečené kančí maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Zvěřina se pomalu stává vzácností v našem jídelníčku. Je to proto, že není moc dostupná a tak si odvykáme i její specifické chuti. Přitom je to maso velice zdravé,…

lucie2211

105 min

Křupavá kachní prsa

Křupavá kachní prsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kachní prso je nejhodnotnější kousek z celé kachny. Patří mezi minutková masa, kterým sluší krátká úprava, díky které si zachovají křehkost a šťavnatost. Dopřejte si…

Dooga

25 min

Moravanka "z Hané"

Moravanka "z Hané"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Moravanka je zeleninová směs, známá svou typickou pikantní chutí. Má široké možnosti použití do salátů, pomazánek nebo jako základ pod maso. Pokud máte dost různé…

jahoda

80 min

1 3 4 5 6 7 85

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více