Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nakládané ředkvičky

Nakládané ředkvičky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bohatou úrodu ředkviček lze jednoduše naložit a zachovat tak jejich vitamíny a čerstvost. Jsou krásně křupavé a chutnají sladkokysele. Když je přidáte k listům…

Iness

35 min

Kuřecí plátek na bylinkách

Kuřecí plátek na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Křehký kuřecí plátek jen rychle opečený na pánvi a pak zalitý máslem provoněným vašimi oblíbenými bylinkami. Toto jídlo máte za chvilku hotovo, jeho příprava je velmi…

mika59

30 min

Letní oběd z nových brambor Videorecept

Letní oběd z nových brambor

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

S příchodem krásného letního počasí čím dál více vyhledáváme jednoduché a rychlé recepty, které nás u plotny nezdrží celé hodiny. Jedním takovým jsou i nové brambory,…

mika59

40 min

Nenáročná svíčková

Nenáročná svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nenáročná svíčková nabízí vše, co na této tradiční české klasice milujeme – lahodnou smetanovou omáčku, měkké maso a nadýchaný knedlík – ale v jednodušší a rychlejší…

Veroly

200 min

Houbové smaženky

Houbové smaženky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vychladlé brambory nahrubo nastrouháme. Cibulku se slaninou zpěníme na másle, přisypeme houby, osolíme, okořeníme a necháme vydusit vodu. Pak přidáme brambory,…

Vepřová pečeně na tymiánu

Vepřová pečeně na tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso potřeme olivovým olejem a ze všech stran zprudka orestujeme na rozpálené steakové pávni, aby se zatáhlo. Teprve potom osolíme, opepříme, posypeme sušeným tymiánem a…

Steak z krkovičky

Steak z krkovičky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krkovice je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Zde je upravena s bylinkami a česnekem jako…

taddy1

30 min

Pikantní cuketová směs

Pikantní cuketová směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V době kdy zahrádky vydávají úrodu se hodí možnost uschovat dary léta na pozdější využití. Ať k masu nebo na topinky, výborná zeleninová zavařenina najde během zimy…

senky

70 min

Hovězí líčka na víně

Hovězí líčka na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Hovězí líčka nepatří mezi maso, které by lákalo na pohled. Oblíbenou přípravu s červeným vínem proslavil v minulých letech Zdeněk Pohlreich. Jde vlastně o poměrně…

cathleen

120 min

Námořnický guláš

Námořnický guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na sádle promíchaném s rozškvařenou slaninou rychle opečeme na kostky nakrájené maso a odsuneme stranou. Do tuku dáme na plátky nakrájenou cibuli, mrkev, petržel a celer…

Moje svíčková na smetaně

Moje svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

U nás asi neexistuje svátečnější jídlo než svíčková omáčka. Pro mnoho lidí představuje obrovskou výzvu, ačkoliv její příprava není složitá. Ve své podstatě je to…

Jurgen.k

180 min

Kuře po baskicku

Kuře po baskicku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuřecí maso se těší veliké oblibě, hlavně díky své šťavnatosti. Zajímavě okořeněná kuřecí stehna po baskicku, pečená s rajčaty a olivami, budou vděčným obědem. Pokud…

Hanes

80 min

1 3 4 5 6 7 92

Naposledy jste si prohlédli