Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kořeněný králík se švestkami

Kořeněný králík se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí stehna naložíme na 24 hodin do směsi červeného vína, lžíce octu, několika celých pepřů, špetky tymiánu a 2 bobkových listů.Na rozpáleném oleji maso lehce opečeme…

Lilkový eintopf

Lilkový eintopf

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na oleji opražíme narezanú cibuľu a cesnak, pridáme na kocky narezaný baklažán, mrkvu, ružičkovú kapustu, petržlen a zemiaky, ochutíme koreninami, osolíme, zalejeme…

Masová polévka s pohankou a bylinkami

Masová polévka s pohankou a bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do vody dáme vařit oboje maso, přidáme veškeré čerstvé a suché koření i bylinky, přidáme na kolečka nakrájený zázvor a vaříme asi 40 min.mírným varem. Po této době by…

spagetka

60 min

Brandade z tresky

Brandade z tresky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hledáte inspiraci jak připravit rybu? Vyzkoušejte specialitu francouzské kuchyně a to brandade. Jedná se o kaši z tresky, uvařenou v mléce společně s aromatickým…

mika59

40 min

Losos Stenly

Losos Stenly

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Filety z lososa pokapeme citronem, osolíme a potřeme česnekem. Poté obalíme ve směsi z hladké mouky, bylinek, pepře. Poté vložíme do rozpáleného másla s olejem nejprve…

Pajaska

20 min

Kaštanová polévka s chilli olejem

Kaštanová polévka s chilli olejem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zahřát máslo + olej, opéct dozlatova na tenko nakrájený pórek, přidat kaštany a brambory na kostky. Krátce opéct. Zalít vývarem, přidat tymián (lépe čerstvý, ale může…

Krůtí smaženky na víně

Krůtí smaženky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso opláchneme a nakrájíme na malé kousky. Lehce je osolíme, okořeníme tymiánem a obalíme v hl.mouce. Vejce rozšleháme vidličkou a maso v něm obalíme. Na pánvi necháme…

Šunkový perkelt

Šunkový perkelt

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jídla z jednoho pekáčku jsou prostě vděčná. A zrovna na tento masovo-šunkový perkelt můžete využít úrody rajčat a paprik z vaší zahrádky. A tak, s přílohou v podobě…

Chlebajez

190 min

Krůtí vršek na svařáku

Krůtí vršek na svařáku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Víno nalijeme do kastrůlku, vhodíme snítky bylinek, celý pepř a necháme svařit na mírném ohni asi 20 min. Vylouhované bylinky vyndáme a přidáme kalíšek bujonu. Dobře…

Rybářova podkova s kaší

Rybářova podkova s kaší

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kapra si den předem opereme, zbavíme kůže, nakrájíme na porce. Na marinádu si vše smícháme. Marinádou potřeme porce kapra, které naskládáme na sebe a necháme v lednici…

Houbové rizoto s marinovanou řepou

Houbové rizoto s marinovanou řepou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Dáme vařit řepu do osolené vody se lžící octa. Vaříme cca 50 minut doměkka.Uvařenou řepu oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, které vložíme do marinády z vinného octa,…

1 81 82 83 84 85

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více