Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěnky plněné kapii a Hermadurem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava)

29. 1. 2012 16:14

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 308 kJ / 552 kcal
Bílkoviny5,33 g
Tuky34,42 g
Vláknina10,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 324 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy49,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Upravený recept ze starého časopisu "Žena a kuchyně".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

4. 3. 2012 21:05

Ha!!! To mi uteklo!!:yes::yes:

Pajaska

30. 1. 2012 15:40

:-p:-p:yes::yes:

Bahula

30. 1. 2012 13:10

Holky díky :-K:-K:-K

maris

29. 1. 2012 19:51

:-p:yes::yes:

spagetka

29. 1. 2012 19:48

Mňam. Tečka.:-D:-D;-):-p:yes::yes:

sebena

29. 1. 2012 19:32

radost pohledět, natož to ochutnat;-):yes::yes::-K

1974andrea

29. 1. 2012 19:08

Krásně rošťandy, já bych si pochutnala:-p:yes:

Bahula

29. 1. 2012 18:55

Díky moc za milé komentáře:-K:-K:-K

Anna Kocikova

29. 1. 2012 18:37

Nádherné závitky:-p+9:yes::-K

varilamyskakasicku

29. 1. 2012 18:12

Krása, vše, foto, postup, vše je bezvadné Evi, dávám bodíčka:-K:yes:

Colombo65

29. 1. 2012 17:52

Nádherné a určitě výborné;-);-);-)

Petra Ku.

29. 1. 2012 16:49

Jéééé :-p To by nám chutnalo, a moc! :yes:

rebeka

29. 1. 2012 16:47

suslajda::-D:-D já jsem to udělala v obráceném sledu:-8:-D:-D;-):yes:

suslajda

29. 1. 2012 16:30

:-Otak jsem nejdříve polkla pak utřela slinu a nakonec poslala bod je to nádhera:yes::yes:+3

Bahula

29. 1. 2012 16:24

rebeka:Díky, opraveno :-K:-K:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapii roštěnec s kapií pomazánka z hermaduru fijónská fijónská hořčice

Suroviny: roštěnec nízký, slanina, kapie červená, kapie žlutá, sýr hermadur, celer řapíkatý, rajče cherry, cibule, hořčice dijonská, protlak rajský, česnek, olej olivový, cukr, tymián, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Roštěnky plněné kapii a Hermadurem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yMlW