Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kurkumačka s kroupami

Kurkumačka s kroupami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kurkuma přidává pokrmům nejen na barevnosti. Uvařte si s ní polévku, která má mít dle autora i blahodárné účinky na trávení. Pro sytost přidejte kroupy a brambory, pro…

Fakira

47 min

Marináda na grilování II

Marináda na grilování II

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Vytvořit marinádu není tak složité. Stačí vybrat oblíbené koření a bylinky, smíchat v chutném poměru a naložit do ní kvalitní maso. To je dostatečný základ pro chutný…

verulinka7

5 min

Máslové bylinkové kuře

Máslové bylinkové kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Máslové bylinkové kuře je dokonalým spojením jemného masa a bohatých chutí čerstvých bylinek. Tento recept přináší lahodně šťavnaté kuře, které je marinované v máslové…

RubyRom

130 min

Gnocchi s bylinkami a sýrem

Gnocchi s bylinkami a sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Máslo přepustíme a opékáme na něm gnocchi do červena. Ke konci přidáme nasekané bylinky a dopečeme. Na talíři přidáme strouhaný sýr.Lze i jiný postup: Na másle osmažíme…

zizala

25 min

Noky s houbovým ragú

Noky s houbovým ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Domácí noky připravíme z vařených brambor a jednoduchým tahem je pomocí vidličky vytvarujeme. K nim se pak skvěle hodí jemná smetanová omáčka s kousky hub, která je…

poslirecept

60 min

Pstruh s citronem a tymiánem

Pstruh s citronem a tymiánem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pstruha pořádně umyjeme ve vodě. Osolíme, opepříme a dochutíme paprikou z venku i uvnitř. Dovnitř dáme rybí koření.Do mističky dáme: 1/2 citroonu nakrájeného na…

Česneková polévka po provensálsku

Česneková polévka po provensálsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na pánvičku si dáme prolisovaný česnek s olejem, trošku opečeme. Hrnec odstavíme z ohně, přidáme hladkou mouku, vařečkou rozmícháme. Jíšku osmažíme dozlatova. Hrnec si…

Pouťový králík

Pouťový králík

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králíka naporcujeme (nejdříve odkrojíme slabiny na kapsu-viz foto), část bůčku nakrájíme na hranolky, část na kostičky.Králíka prošpikujeme, opepříme a nasolíme.Do…

1 85 86 87 88 89 92

Naposledy jste si prohlédli